• Zrenjaninac Ajredin Ajeti treći na državnom prvenstvu u duatlonu

    U organizaciji Srpske Triatlonske unije i beogradskog Triatlon saveza, u Beogradu je održano državno prvenstvo u disciplini duatlon.   Zrenjaninac Ajredin Ajeti, član Triatlon kluba “Sava” iz Sremske Mitrovice, nastupio je u kategoriji AGE 2 ( takmičari od 31 do 40 godina) i osvojio je 3. mesto. U disciplini koja se sastoji od pet kilometara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninac Ajredin Ajeti treći na državnom prvenstvu u duatlonu

    U organizaciji Srpske Triatlonske unije i beogradskog Triatlon saveza, u Beogradu je održano državno prvenstvo u disciplini duatlon.

     

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti, član Triatlon kluba “Sava” iz Sremske Mitrovice, nastupio je u kategoriji AGE 2 ( takmičari od 31 do 40 godina) i osvojio je 3. mesto. U disciplini koja se sastoji od pet kilometara trčanja, 20 kilometara vožnje drumskim biciklom i 2500 metara trčanja, Ajeti je imao prolaz kroz cilj sa vremenom od jednog sata 10 minuta i 19 sekundi.

     

    Ovo je moje prvo državno prvenstvo u ovom sportu. Veoma sam zahvalan timu za koji nastupam, treneru Aleksandru Gavriloviću, kao i ljudima oko mene koji mi pomažu, u trčanju i u biciklizmu, da ostvarim što bolje rezultate – kaže Ajeti.

     

    Zanimljivo je da je ovaj svestrano talentovani sportista iz Zrenjanina početkom ove godine osvojio bronzanu medalju i na Svetskom kupu u savateu!

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport