• ZORAN NASTUPAO U ITALIJI SA REPREZENTACIJOM SRBIJE

    ZRENJANIN – Perspektivni mladi zrenjaninski teniser Zoran Ludoški nastupao je sa reprezentacijom Srbije na vrlo zanimljivom tradicionalnom međunarodnom turniru za devojčice i dečake do 12 godina, Kup Nacija – Nation Cup – Lampo Trophy, koji je održan u gradu Rezatu u Italiji.     Reprezentativci Srbije Vuk Rađenović i Zoran Ludoški igrali su odlično i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZORAN NASTUPAO U ITALIJI SA REPREZENTACIJOM SRBIJE

    ZRENJANIN – Perspektivni mladi zrenjaninski teniser Zoran Ludoški nastupao je sa reprezentacijom Srbije na vrlo zanimljivom tradicionalnom međunarodnom turniru za devojčice i dečake do 12 godina, Kup Nacija – Nation Cup – Lampo Trophy, koji je održan u gradu Rezatu u Italiji.

     

    zoran-ludoski
    Zoran Ludoški

     

    Reprezentativci Srbije Vuk Rađenović i Zoran Ludoški igrali su odlično i stigli do finala. U finalu parova izgubili su od selekcije Meksika 0:2, a oba meča završena su u tri seta.

     

    U finalnom meču dečaka, Zoran Ludoški je izgubio od Lemaitre Vilčisa 6:2, 4:6, 3:6, a Vuk Rađenović je izgubio od Pačeko Mendeza 6:4, 3:6 i 2:6.

     

    To je još jedan veliki uspeh mladog Zrenjaninca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport