• ZORAN LUDOŠKI ROĐENDAN PROSLAVIO OSVAJANJEM TURNIRA!

    ZRENJANIN – Zoran Ludoški, jedan od najperspektivnijih mladih zrenjaninskih tenisera, o kom je portal zrenjaninski.com već pisao, na međunarodnom turniru u Prijedoru osvojio je prvo mesto.     Reč je od turniru za mlade tenisere do 12 godina, a turnir se održava u okviru Tennis Europe Junior Toura. U finalu, Zoran je savladao Austrijanca Nikolu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZORAN LUDOŠKI ROĐENDAN PROSLAVIO OSVAJANJEM TURNIRA!

    ZRENJANIN – Zoran Ludoški, jedan od najperspektivnijih mladih zrenjaninskih tenisera, o kom je portal zrenjaninski.com već pisao, na međunarodnom turniru u Prijedoru osvojio je prvo mesto.

     

    zoran ludoški

     

    Reč je od turniru za mlade tenisere do 12 godina, a turnir se održava u okviru Tennis Europe Junior Toura. U finalu, Zoran je savladao Austrijanca Nikolu Keglera.

     

    Bio je to najlepši poklon za rođendan koji je Zoran slavio tog dana.

     

    Naredno veliko takmičenje Zorana očekuje 1. jula – državno prvenstvo za mlade tenisere do 12. godina. Zoran je u odličnoj formi i nada se najboljem. U julu ga očekuju još dva međunarodna turnira, u Italiji i Austriji.

     

    U međuvremenu, Zoran je sa odličnim uspehom završio V razred osnovne škole.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport