• ZLATO ZA MILANA BULAJU

    Džudisti nastupili u Kanjiži i Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATO ZA MILANA BULAJU

    KANJIŽA, BEOGRAD – Proteklog vikenda održana su dva takmičenja na kom su učestvovali i takmičari Omladinskog džudo kluba Proleter MD iz Zrenjanina.

    Milan Bulaja, drugi s leva
    Milan Bulaja, drugi s leva

    U Kanjiži je održano zvanično prvenstvo Vojvodine za pionire rođene 2002. i 2003. godine (stariji pioniri). Na prvenstvu je učestvovalo 147 takmičara iz 32 kluba. Od takmičara Proletera MD plasman na peto mesto i ujedno na državno prvenstvo obezbedili su Nikolin Petar do 66 kg i Natalija Nestorov do 44 kg.

    Nemanja Kojčić i Relja Momirov nisu uspeli da se plasiraju kao sedmi u svojim kategorijama. Ovo je za sve njih prva godina u ovoj konkurenciji i prave rezultate treba očekivati naredne sezone.

    U Beogradu je, takođe, održan Međunarodni turnir za mlađe uzraste i na njemu je učestvovalo oko 350 takmičara iz 45 klubova. Najbolji plasman i zlatnu medalju osvojio je Milan Bulaja u kategoriji mlađih pionira do 38 kg. Bronzanu medalju je osvojio Dušan Momirski, dok je Dante Kondić bio peti.

    Treneri Tomislav Kohajm i Bojan Cvejić su vodili ekipe na ovim takmičenjima i zadovoljni su odrađenim mečevima i plasmanima svih takmičara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport