• ZLATO ZA IGORA GARAJA, ČLANA ŠTAFETE SRBIJE

    NOVI PAZAR – Igor Garaj, član zrenjaninskog Atletskog kluba „Proleter“, kao član štafete Srbije 4×400 metara, osvojio je zlatnu medalju na seniorskoj Balkanijadi, koja je za vikend održana u Novom Pazaru.     Štafeta u kojoj je trčao i Igor, zlato je osvojila rezultatom 3.15,92.   – Ovo je veliki uspeh za Igora, koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATO ZA IGORA GARAJA, ČLANA ŠTAFETE SRBIJE

    NOVI PAZAR – Igor Garaj, član zrenjaninskog Atletskog kluba „Proleter“, kao član štafete Srbije 4×400 metara, osvojio je zlatnu medalju na seniorskoj Balkanijadi, koja je za vikend održana u Novom Pazaru.

     

    atletika-proleter

     

    Štafeta u kojoj je trčao i Igor, zlato je osvojila rezultatom 3.15,92.

     

    – Ovo je veliki uspeh za Igora, koji je još junior, kao i za državu Srbiju i Zrenjanin i, naravno, atletski klub – kaže trener Mladen Grujić, i dodaje da je prvenstvo bilo odlično organizovano, a da je stadion u Novom Pazaru jako lep.

     

    Osim Garaja i trenera Grujića, u reperezentaciju je za Balkanijadu bio pozvan i Goran Podunavac, za trku na 100 metara i štafetu 4×100.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport