• ZLATO ZA DUŠANA SARIĆA NA PRVENSTVU VOJVODINE

    KAĆ – Kać je proteklog vikenda bio domaćin zvaničnog prvenstva Vojvodine za seniore i seniorke, koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije.     Omladinski džudo klub Proleter MD Zrenjanin nastupio je sa tri seniora i ostvario je zapažen učinak.   Stevan Niškanović je sa tri pobede i jednim uvodnim porazom uspeo da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATO ZA DUŠANA SARIĆA NA PRVENSTVU VOJVODINE

    KAĆ – Kać je proteklog vikenda bio domaćin zvaničnog prvenstva Vojvodine za seniore i seniorke, koje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije.

     

    Omladinski džudo klub Proleter MD Zrenjanin

     

    Omladinski džudo klub Proleter MD Zrenjanin nastupio je sa tri seniora i ostvario je zapažen učinak.

     

    Stevan Niškanović je sa tri pobede i jednim uvodnim porazom uspeo da se domogne bronzanog odličja i sa pozicije tri ide na prvenstvo Srbije. On se takmičio u kategoriji do 73kg.

     

    Prošlogodišnji vicešampion Srbije Boris Nemet nastupio je u kategoriji do 100kg i, nažalost, zbog povrede ruke nije uspeo da izbori plasman na državno prvenstvo, odnosno ranije je napustio kvalifikacije.

     

    Dušan Sarić
    Dušan Sarić (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Najzapaženiji učinak ostvario je Dušan Sarić u kategoriji do 81kg, koji je pobedio sve svoje protivnike, zauzeo prvo mesto i sa najbolje pozicije ide na državno prvenstvo. Finalni meč je bio izuzetno zanimljiv, a u njemu se sastao sa nekadašnjim klupskim drugom Jovanom Niškanovićem. Meč je bio veoma zanimljiv i pun tempa i na kraju je Dušan bio bolji i zabeležio je veoma važan trijumf.

     

    Prvenstvo Srbije će biti održano naredne nedelje, 4. marta, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport