• ZLATO ZA BORISA NEMETA

    Zvanično prvenstvo Vojvodine u džudou

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATO ZA BORISA NEMETA

    KANJIŽA – U Kanjiži je održano zvanično prvenstvo Vojvodine u džudou za seniore. Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Srbije, koje će biti održano 21. maja u Vrnjačkoj Banji.

    dzudo-proleter

    Omladinski džudo klub Proleter MD iz Zrenjanina je nastupio sa pet takmičara, a ukupno je bilo 80 džudista iz svih klubova Vojvodine.

    Najbolji rezultat kod Zrenjaninaca ostvario je Boris Nemet, koji je sa tri pobede osvojio titulu u kategoriji do 90 kg. Dušan Sarić je u kategoriji do 81 kg ostvario učinak od dve pobede i jednog poraza, što ga je dovelo do 3. mesta i plasmana na državno prvenstvo.

    Daniel Šipoš je u kategoriji do 60 kg takođe bio treći sa po jednim porazom i pobedom. Nebojša Nikolić je bio peti i nije uspeo da se plasira na prvenstvo Srbije, kao ni Stevan Niškanović, koji je ostao bez plasmana.

    Naredno takmičenje za džudiste OJK Proleter MD je državno prvenstvo za osnovne i srednje škole, koje će se održati 12. maja u Nišu, a Zrenjanince će predstavljati Sofija Fekete, Nemanja Bistić, Milan Bulaja, Nemanja Rajković, Vidak Vučinić, Daniel Šipoš i Dušan Sarić.

    Takođe, narednog vikenda najmlađi džudisti će učestvovati na međunarodnom turniru u Kanjiži.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport