• ZLATO U BUGARSKOJ ZA RVAČA VIKTORA NEMEŠA!

    SOFIJA – Bugarska prestonica Sofija je od 21. do 25. marta bila domaćin 56. Međunarodnog turnira u rvanju za seniore „Dan Kolov – Nikola Petrov„.   U izuzetno jakoj konkurenciji, srpski rvači su osvojili tri odličja i na taj način najavili napad na medalje na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje će se održati početkom maja u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATO U BUGARSKOJ ZA RVAČA VIKTORA NEMEŠA!

    SOFIJA – Bugarska prestonica Sofija je od 21. do 25. marta bila domaćin 56. Međunarodnog turnira u rvanju za seniore „Dan Kolov – Nikola Petrov„.

     

    U izuzetno jakoj konkurenciji, srpski rvači su osvojili tri odličja i na taj način najavili napad na medalje na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje će se održati početkom maja u ruskom gradu Kaspijsku.

     

    viktor nemeš
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nadmoćnost u kategoriji do 77kg potvrdio je, osvajanjem zlatne medalje, aktuelni svetski šampion i član zrenjaninskog Proletera Viktor Nemeš. On je na putu do najvišeg mesta na pobedničkom postolju ostvario pet pobeda, savladavši redom Igora Besleaga (Moldavija), Mahmuda Sebie (Egipat), Daniela Kataraga (Moldavija), Rikardo Abrescia (Italija), a u finalu je savladao Rusa Dimitrija Petaikina.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport