• ZLATNI VATERPOLISTI SRBIJE U ZRENJANIN DOLAZE U NAJJAČEM SASTAVU!

    ZRENJANIN – Vaterpolo reprezentacija Srbije doći će u najjačem sasatvu u Zrenjanin gde 14. marta, na Gradskom bazenu, dočekuje vaterpoliste iz Nemačke, u okviru Svetske lige, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Multimedijalnoj kući Gradske kuće. Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Milorad Krivokapić zahvalio se Gradu Zrenjaninu na pomoći i zato što je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATNI VATERPOLISTI SRBIJE U ZRENJANIN DOLAZE U NAJJAČEM SASTAVU!

    ZRENJANIN – Vaterpolo reprezentacija Srbije doći će u najjačem sasatvu u Zrenjanin gde 14. marta, na Gradskom bazenu, dočekuje vaterpoliste iz Nemačke, u okviru Svetske lige, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Multimedijalnoj kući Gradske kuće.

    Zoran Avramović, Čedomir Janjić i Milorad Krivokapić

    Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Milorad Krivokapić zahvalio se Gradu Zrenjaninu na pomoći i zato što je prihvatio organizaciju jednog ovako velikog događaja.

    – U pitanju je važna utakmica, jer se borimo za prvo mesto u grupi. Zrenjaninci će uživo moći da vide najbolje što Srbija ima, a to su naši zlatni momci. Pored Novaka Đokovića i košarkaša, oni su ti koji pronose slavu Srbije širom sveta – istakao je Krivokapić.

    Izvršni direktor VSS Zoran Avramović dodao je da je ova utakmica izuzetno značajna, jer srpski vaterpolisti po treći put brane osvojeni trofej.

    – Igramo u najjačem sastavu. Nemačku smo već pobedili na gostujućem terenu, ali se ozbiljno pripremamo i za ovu utakmicu. Ne krijemo da želimo da odbranimo sve titule osvojene u prethodne tri godine – naglasio je Avramović i podsetio da su vaterpolo reprezentativci prošle godine već bili u Zrenjaninu i da je utakmica sa Australijom bila generalna proba za predstojeći susret sa Nemcima.

    Avramović je kazao da su čelnici VSS posetili Gradski bazen u Zrenjaninu i da su se uverili na licu mesta da je ovaj objekat u dobrom stanju i da se redovno održava.

    Gradonačelnik Čedomir Janjić, koji je ugostio čelnike VSS, ocenio je da je u pitanju veliki događaj, ne samo za Zrenjanin, nego i za celu Srbiju.

    – Imamo tu čast da ugostimo olimpijske, svetske i evropske prvake i siguran sam da će tribine biti pune. Pozivam sve Zrenjanince da dođu jer se srpski delfini ne viđaju uživo svaki dan – rekao je Janjić.

    Prodaja karata počinje u sredu, 8. marta, na Gradskom bazenu, u periodu od 11 do 18 časova, kao i na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12, i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara, a broj karata je ograničen.

    Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić objavio je spisak igrača koji će se pojaviti na pripremama za duel sa Nemačkom u Zrenjaninu u 5. kolu Svetske lige.

    Reprezentacija Srbije je u Zrenjaninu bila i krajem marta prošle godine, kada je igrala egzibicionu utakmicu sa Australijom.

    – Imali smo tada odličnu organizaciju, sjajan doček i sve je funkcionisalo besprekorno. Sa zadovoljstvom stižemo u grad na Begeju željni da se punim tribinama odužimo igrom i pobedom koja će nas definitivno odvesti na završni turnir Svetske lige –  rekao je Savić.

    Pozvani su Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Viktor Rašović (Barseloneta), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Nemanja Ubović (Breša), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrović (Ferencvaroš), Branislav Mitrović (Eger), Đorđe Lazić (Partizan) i Strahinja Rašović (Barseloneta).

    Utakmica će se igrati 14. marta u Zrenjaninu, a okupljanje je u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta dva dana ranije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Gde su investicije i nova radna mesta? Ostavite se vaterpola i ostalih gluposti već prionite na ozbiljan posao i rešavajte životne probleme građana i grada Zrenjanina. Rešavajte višegodišnje probleme kao što je obilaznica i sprečite dalju pljačku i propadanje grada. Vratite Naftagas Zrenjaninu i sve ostale smišljeno uništene fabrike. I prestanite više sa lažima i nebulozama kao što su izgradnja atletske staze, golf terena, autotrkališta i ……

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport