• ZLATNA MEDALJA ZA ILIJU MAJSTOROVIĆA NA EUROIJADI U PARIZU

    ZRENJANIN – Naš grad je početkom ovog meseca na „Euroijadi“ u Parizu bio dostojno predstavljen, a među onima koji su ostvarili lep uspeh je i mladi stonoteniser Ilija Majstorović, koji se okitio zlatnom medaljom.     U konkurenciji je bilo 25 stonotenisera i do zlatne medalje Ilija, koji je inače srpski reprezentativac i stonoteniser zrenjaninskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATNA MEDALJA ZA ILIJU MAJSTOROVIĆA NA EUROIJADI U PARIZU

    ZRENJANIN – Naš grad je početkom ovog meseca na „Euroijadi“ u Parizu bio dostojno predstavljen, a među onima koji su ostvarili lep uspeh je i mladi stonoteniser Ilija Majstorović, koji se okitio zlatnom medaljom.

     

     

    U konkurenciji je bilo 25 stonotenisera i do zlatne medalje Ilija, koji je inače srpski reprezentativac i stonoteniser zrenjaninskog kluba „Banat“, morao je da nadigra pet rivala i ostvari pet pobeda. On je, inače, po treći put osvajač zlata na „Euroijadi“.

     

    – Do finala pobeđivao sam ubedljivo, sve sa rezultatom 3:0, dok sam u finalu imao najteži ispit, protivnik je bio jak, ali sam uspeo da slavim sa 3:1 u setovima. Pariz je za mene bio divno iskustvo, i igrački i turistički. Zbog kašnjenja početka prvenstva u Srbiji, ovaj turnir mi je poslužio kao odskočna daska za ulazak u takmičarsku formu – kaže za portal zrenjaninski.com Ilija Majstorović, i napominje da je uspeh u Parizu lep podstrek za izazove koji slede.

     

    – Od 17. do 20. novembra učestvujem na turniru u Barseloni, gde takođe očekujem zlatnu medalju i verujem da ću plan ostvariti – veli ovaj ambiciozni mladić.

     

    Sjajan uspeh u Parizu je ostvarila i rukometna ekipa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, a o tome možete ČITATI OVDE. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport