Sport YSLAJDER

ZLATNA MEDALJA ZA ILIJU MAJSTOROVIĆA NA EUROIJADI U PARIZU

ZRENJANIN – Naš grad je početkom ovog meseca na “Euroijadi” u Parizu bio dostojno predstavljen, a među onima koji su ostvarili lep uspeh je i mladi stonoteniser Ilija Majstorović, koji se okitio zlatnom medaljom.

 

 

U konkurenciji je bilo 25 stonotenisera i do zlatne medalje Ilija, koji je inače srpski reprezentativac i stonoteniser zrenjaninskog kluba “Banat”, morao je da nadigra pet rivala i ostvari pet pobeda. On je, inače, po treći put osvajač zlata na “Euroijadi”.

 

– Do finala pobeđivao sam ubedljivo, sve sa rezultatom 3:0, dok sam u finalu imao najteži ispit, protivnik je bio jak, ali sam uspeo da slavim sa 3:1 u setovima. Pariz je za mene bio divno iskustvo, i igrački i turistički. Zbog kašnjenja početka prvenstva u Srbiji, ovaj turnir mi je poslužio kao odskočna daska za ulazak u takmičarsku formu – kaže za portal zrenjaninski.com Ilija Majstorović, i napominje da je uspeh u Parizu lep podstrek za izazove koji slede.

 

– Od 17. do 20. novembra učestvujem na turniru u Barseloni, gde takođe očekujem zlatnu medalju i verujem da ću plan ostvariti – veli ovaj ambiciozni mladić.

 

Sjajan uspeh u Parizu je ostvarila i rukometna ekipa Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin”, a o tome možete ČITATI OVDE. 

Podeli članak
sinovoz
FAM