• ZLATNA MEDALJA U NOVOM SADU ZA NIKOLU KIRĆANSKOG

    NOVI SAD – Novosadski SPENS je u subotu, 9. decembra, bio domaćin Državnog prvenstva u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.     U do sada najbrojnijem i najkvalitetnijem prvenstvu, u kojem su učestvovali svi naši najbolji takmičari, među kojima i svetske prvakinje, osvajači svetskih i evropskih medalja, učestvovali su i takmicari iz STKI K2 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZLATNA MEDALJA U NOVOM SADU ZA NIKOLU KIRĆANSKOG

    NOVI SAD – Novosadski SPENS je u subotu, 9. decembra, bio domaćin Državnog prvenstva u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

     

     

    U do sada najbrojnijem i najkvalitetnijem prvenstvu, u kojem su učestvovali svi naši najbolji takmičari, među kojima i svetske prvakinje, osvajači svetskih i evropskih medalja, učestvovali su i takmicari iz STKI K2 iz Zrenjanina.

     

    Najveći uspeh postigao je Nikola Kirćanski u kategoriji 9-10, koji je osvojio zlatnu medalju bez izgubljenog seta. Takođe, u Zrenjanin su se sa bronzanim medaljama vratili Milan Zelen (kat 4-5), Sanja Mijatović (kat 1-5) i Boris Stoiljković (kat 1-3). Ostali takmičari K2 – Rada Topalov, Zvonko Zrnić, Mitar Đokić, Kristina Arančić i Nenad Krbavac, završili su takmičenje nadomak medalja u četvrtfinalnim mečevima.

     

     

    Ovim rezultatima stonoteniski klub K2 potvrdio je da se nalazi u samom vrhu srpskog stonotenisa. Treba istaći da je ova godina za reprezentaciju Srbije bila najuspešnija do sada sa 6 osvojenih medalja na evropskom i 2 na svetskom prvenstvu, čime se svrstala među najuspešnije reprezentacije na evropskom kontinentu.

     

    Tekst i foto: Nenad Krbavac

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport