• ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU, PRIJAVE U TOKU

    ZRENJANIN – Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u utorak, 26. decembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Prijava ekipa moguća je do 24. decembra, u 12 časova, a izvlačenje parova je istog dana u 17 sati, u press sali Kristalne dvorane.     Organizatori očekuju učešće oko 60 ekipa, u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU, PRIJAVE U TOKU

    ZRENJANIN – Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu počinje u utorak, 26. decembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani. Prijava ekipa moguća je do 24. decembra, u 12 časova, a izvlačenje parova je istog dana u 17 sati, u press sali Kristalne dvorane.

     

    zimski turnir
    Foto: Stefan Babuškov

     

    Organizatori očekuju učešće oko 60 ekipa, u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji. Za pobednike su predviđene novčane nagrade, pehari i medalje. Grad Zrenjanin je generalni pokrovitelj turnira.

     

    Predstavnici organizacionog odbora Predrag Tatić i Ivan Mikalački najavili su da će na turniru, uz očekivani broj ekipa, nastupiti oko 600 takmičara, u svim kategorijama, kao i da će turnir trajati od 26. decembra do 14. januara naredne godine, uz novogodišnju i božićnu pauzu.

     

    Ivan Mikalački govorio je o propozicijama takmičenjima i kategorijama učesnika.

     

    – Seniori su ove godine igrači rođeni 1999. godine i stariji, uz mogućnost da u tim ekipama nastupe i mlađi, juniori su od 2000-2003. godišta, uz mogućnost spajanja po dva godišta, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa i pioniri su od rođenih 2004. godine i mlađih. Za mlađe kategorije važi pravilo da se igra 2 puta po 10 minuta, za seniore je to 2 puta po 15 i 2 puta po 20 minuta, u završnoj fazi. Moguće je u seniorskoj ekipi imati najviše dva futsal igrača, čime pokušavamo da obezbedimo što ravnopravnije uslove za sve ekipe – objasnio je Mikalački i rekao da su pravila modifikovana između fudbala i futsala, na šta su gledaoci i igrači već navikli.

     

    Kotizacije su 5.000 dinara za juniorske i 10.000 dinara za seniorske ekipe. Utakmice će se igrati u večernjim terminima, od 17 ili 18 časova, takođe u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport