• ŽELJKO TRAJKOVIĆ: VIKTOR NEMEŠ JE ISPISAO ISTORIJU!

    PARIZ – Ovo je istorija – prokomentarisao je direktno iz Pariza, ekskluzivno za portal zrenjaninski.com, zlato Viktora Nemeša na Svetskom prvenstvu u rvanju, Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.     – Imati olimpijskog pobednika, svetskog i evropskog prvaka, dovelo je Rvački savez Srbije na mesto najuspešnijeg sportskog saveza u zemlji. Ponoviću – ovo je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŽELJKO TRAJKOVIĆ: VIKTOR NEMEŠ JE ISPISAO ISTORIJU!

    PARIZ – Ovo je istorija – prokomentarisao je direktno iz Pariza, ekskluzivno za portal zrenjaninski.com, zlato Viktora Nemeša na Svetskom prvenstvu u rvanju, Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

     

    viktor nemeš
    Viktor Nemeš (Foto: Ivan Pančić)

     

    – Imati olimpijskog pobednika, svetskog i evropskog prvaka, dovelo je Rvački savez Srbije na mesto najuspešnijeg sportskog saveza u zemlji. Ponoviću – ovo je istorija. Očekujem sasvim drugačiji tretman rvanja kako u državi tako i u gradu – ističe Trajković i dodaje: Velike čestitke Nemešu i svim članovima tima!

     

    Povratak rvača i stručnog tima sa Svetskog prvenstva u rvanju koje se održava u Parizu očekuje se u četvrtak.

     

    Da podsetimo, Viktor Nemeš, član Rvačkog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina, osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Parizu, u rvanju grčko – rimskim stilom u kategoriji do 75 kilograma. On je u finalu pobedio Aleksandra Čekirkina iz Rusije sa 4:1.

     

    Čestitke Nemešu uputili su i gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović. On je istakao da je Nemeš nastavio sjajan niz trofeja srpskih i zrenjaninskih rvača i kontinuitet uspeha u tom sportu.

     

    – Svetskim zlatom obradovao si čitavu sportsku Srbiju, a posebno svoj sportski i rvački Zrenjanin, i dokazao da u svakom trenutku neko iz plejade naših rvača može da zablista na najvećim takmičenjima. Tebi, tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije, na čelu s predsednikom Željkom Trajkovićem, čestitamo na ovom sjajnom rezultatu i želimo da visoke sportske domete ostvaruješ i ubuduće – poručili su novom svetskom šampionu Viktoru Nemešu čelnici Grada Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport