Sport YSLAJDER

ŽELJKO TRAJKOVIĆ: VIKTOR NEMEŠ JE ISPISAO ISTORIJU!

Viktor Nemeš (Foto: Ivan Pančić)

PARIZ – Ovo je istorija – prokomentarisao je direktno iz Pariza, ekskluzivno za portal zrenjaninski.com, zlato Viktora Nemeša na Svetskom prvenstvu u rvanju, Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

 

viktor nemeš
Viktor Nemeš (Foto: Ivan Pančić)

 

– Imati olimpijskog pobednika, svetskog i evropskog prvaka, dovelo je Rvački savez Srbije na mesto najuspešnijeg sportskog saveza u zemlji. Ponoviću – ovo je istorija. Očekujem sasvim drugačiji tretman rvanja kako u državi tako i u gradu – ističe Trajković i dodaje: Velike čestitke Nemešu i svim članovima tima!

 

Povratak rvača i stručnog tima sa Svetskog prvenstva u rvanju koje se održava u Parizu očekuje se u četvrtak.

 

Da podsetimo, Viktor Nemeš, član Rvačkog kluba “Proleter” iz Zrenjanina, osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Parizu, u rvanju grčko – rimskim stilom u kategoriji do 75 kilograma. On je u finalu pobedio Aleksandra Čekirkina iz Rusije sa 4:1.

 

Čestitke Nemešu uputili su i gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović. On je istakao da je Nemeš nastavio sjajan niz trofeja srpskih i zrenjaninskih rvača i kontinuitet uspeha u tom sportu.

 

– Svetskim zlatom obradovao si čitavu sportsku Srbiju, a posebno svoj sportski i rvački Zrenjanin, i dokazao da u svakom trenutku neko iz plejade naših rvača može da zablista na najvećim takmičenjima. Tebi, tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije, na čelu s predsednikom Željkom Trajkovićem, čestitamo na ovom sjajnom rezultatu i želimo da visoke sportske domete ostvaruješ i ubuduće – poručili su novom svetskom šampionu Viktoru Nemešu čelnici Grada Zrenjanina.

Podeli članak
sinovoz
FAM