• ZAVRŠEN ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Finalnim utakmicama juče je u Kristalnoj dvorani završen ovogodišnji Zimski turnir u malom fudbalu. U kategoriji seniora titulu najboljeg tima ponela je ekipa „Električari Goran i Danijel“, drugo mesto zauzela je ekipa „Bamaco“, a treće mesto „SK Milenijum“ iz Kačareva. Najbolji igrač turnira je Filip Pešterac iz ekipe „Električara“, najbolji strelac Vlado Zekanović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAVRŠEN ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Finalnim utakmicama juče je u Kristalnoj dvorani završen ovogodišnji Zimski turnir u malom fudbalu.

    Foto: Stefan Babuškov

    U kategoriji seniora titulu najboljeg tima ponela je ekipa „Električari Goran i Danijel“, drugo mesto zauzela je ekipa „Bamaco“, a treće mesto „SK Milenijum“ iz Kačareva.

    Najbolji igrač turnira je Filip Pešterac iz ekipe „Električara“, najbolji strelac Vlado Zekanović iz ekipe „Bamaco“, a najbolji golman Željko Jaćimović iz „Električara“.

    U kategoriji juniora 1999. i mlađi, najbolji su bili fudbaleri „Agrorita“, drugo mesto zauzeo je tim CIAK iz Novog Sada, dok je treće mesto zauzela „Galija 023“.

    Foto: Stefan Babuškov

    U kategoriji juniora 2000. – 2002. najbolja je bila ekipa „Ermi“, drugo mesto zauzela je ekipa FK Radničkog, a treće „Baždarevi klinci“.

    U kategoriji pionira najbolji su bili klinci „Farkaš transa“, drugo mesto zauzela je ekipa „Young boys“, a treća ekipa „Bečkereka“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport