• ZAPAŽEN REZULTAT TAKMIČARA „BANATSKOG CVETA“

    ČOKA – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na 9. Međunarodnom karate turniru „Čoka 2016“, koji je održan u Čoki, u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije. Na takmičenju je učestvovalo više od 400 takmičara iz 36 klubova i pet država. Pored takmičara iz Srbije, nastupili su i karatisti iz Slovenije, Rumunije, Mađarske i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAPAŽEN REZULTAT TAKMIČARA „BANATSKOG CVETA“

    ČOKA – Karate klub „Banatski cvet“ iz Zrenjanina nastupio je na 9. Međunarodnom karate turniru „Čoka 2016“, koji je održan u Čoki, u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije.

    Takmičari "Banatskog cveta" sa trenerom Marićem
    Takmičari „Banatskog cveta“ sa trenerom Marićem

    Na takmičenju je učestvovalo više od 400 takmičara iz 36 klubova i pet država. Pored takmičara iz Srbije, nastupili su i karatisti iz Slovenije, Rumunije, Mađarske i Republike Srpske. Zrenjaninski klub je predstavljalo osmoro takmičara, a ostvaren je zapažen rezultat.

    Kate pojedinačno: Bojana Radosavljević, Marko Rakić (zlato), Milica RadosavNikola Adamov (srebro), Marko Medan, Iva Šakotić (bronza).

    Borbe pojedinačno: Marko Rakić (zlato).

    Ekipu je vodio trener Karate kluba „Banatski cvet“ Srđan Marić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport