• ZAPAŽEN NASTUP DŽUDISTA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU

    Najbolji rezultat ostvario Milan Bulaja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAPAŽEN NASTUP DŽUDISTA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU

    BEOGRAD – U beogradskoj hali „Šumice“ održan je veliki međunarodni turnir za mlađe uzraste, na kojem je učestvovalo 450 takmičara iz Hrvatske, Rumunije i Srbije, među njima i članovi Omladinskog džudo kluba Proleter MD.

    dzudo
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Kao i prethodnog vikenda najbolji rezultat kod Zrenjaninaca je ostvario Milan Bulaja, koji je pobedio u svih pet borbi i zasluženo osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 38 kg kod mlađih pionira.

    Odličan nastup na ovom turniru imao je i Vuk Momirov, koji je savladao četiri protivnika i tek je u finalu bio poražen, pa je osvojio srebrnu medalju.

    Nemanja Ristić je klub Proleter MD već navikao na dobre rezulate, pa je i ovog puta bio odličan i uz tri pobede i jedan poraz takođe osvojio srebrnu medalju. Marko Milutin se posle neugodne povrede ruke, koju je zadobio u januaru, uspešno vratio na tatami i uz dve efektne pobede i jedan poraz uspeo da osvoji srebrno odličje.

    Narednog vikenda je na programu prvenstvo Srbije za starije pionire, a Omladinski džudo klub Proleter MD će predstavljati Natalija Nestorov i Petar Nikolin. Prvenstvo će biti održano u Boru.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport