• ZA VIKEND POČINJU ŠAHOVSKE LIGE

    ZRENJANIN – Takmičenja u svim ligama Šahovskog saveza Vojvodine počinju za vikend,12. i 13. maja. Novina u odnosu na prethodnu sezonu je ta, da je Severnobanatska liga podeljena na dve grupe : Kikindu i Zrenjanin, kako bi se izvršila racionalizacija troškova putovanja za gostujuće ekipe.     Još jedna izmena u sistemu takmičenja tiče se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZA VIKEND POČINJU ŠAHOVSKE LIGE

    ZRENJANIN – Takmičenja u svim ligama Šahovskog saveza Vojvodine počinju za vikend,12. i 13. maja. Novina u odnosu na prethodnu sezonu je ta, da je Severnobanatska liga podeljena na dve grupe : Kikindu i Zrenjanin, kako bi se izvršila racionalizacija troškova putovanja za gostujuće ekipe.

     

    šah

     

    Još jedna izmena u sistemu takmičenja tiče se obaveznog učešća jedne žene ili jednog omladinca. Od ove godine, žena ili omladinac su obavezni da nastupaju isključivo na 6. tabli, kako bi u meču između dve ekipe igrali međusobno.

     

    Severnobanatska liga Zrenjanin:

    Parovi 1. kola: Jedinstvo (Ečka) – Sloga (Jarkovac), Radnički (Jaša Tomić) – Lehel (Mužlja), Sarča (Sutjeska) – Petrovgrad (Zrenjanin), Mladost (Lukićevo) – Zadrugar (Lazarevo), Zlatica je slobodna.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport