• Za vikend četvrti Memorijalni turnir „Radovan Raša Stanisavljev“

    Četvrti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Radovan Raša Stanisavljev“ biće održan ovog vikenda, 9. i 10. juna, na betonskom terenu stadiona Gradnulica u Zrenjaninu, najavili su organizatori.   Kako nam je rečeno, na turniru učestvuje ukupno 15 ekipa, a titulu pobednika sa prošlogodišnjeg takmičenja brani ekipa Poslastičarnice Stella.   Žrebanje će biti obavljeno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Za vikend četvrti Memorijalni turnir „Radovan Raša Stanisavljev“

    Četvrti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Radovan Raša Stanisavljev“ biće održan ovog vikenda, 9. i 10. juna, na betonskom terenu stadiona Gradnulica u Zrenjaninu, najavili su organizatori.

     

    Kako nam je rečeno, na turniru učestvuje ukupno 15 ekipa, a titulu pobednika sa prošlogodišnjeg takmičenja brani ekipa Poslastičarnice Stella.

     

    Žrebanje će biti obavljeno u četvrtak, 7. juna, s početkom u 19 časova.

     

    Organizatori turnira su Nikola Vratnjan i Svetozar Stanisavljev, koji ovom prilikom pozivaju ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na stadion na Gradnulici i isprate turnir. Ulaz je besplatan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport