• ZA FUDBALSKE KLUBOVE 14,7 MILIONA

    Ugovore danas potpisao gradonačelnik Čedomir Janjić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisao je danas ugovore sa 29 fudbalskih klubova iz grada i okolnih sela, kojima su obezbeđena sredstva u gradskoj kasi za funkcionisanje u 2016. godini.

    fudbal_ugovori

    Za rad fudbalskih klubova i saveza iz budžeta je izdvojeno 14,7 miliona dinara, a pojedinačno oni će, prema ustanovljenim kriterijumima, dobiti od 300.000 do 900.000 dinara.

    – I ove godine potrudili smo da izdvojimo sredstva za fudbalske klubove, jer nam je jako važno da se što više mladih u gradu, a posebno u selima, bavi ovim lepim sportom, i to u svojim sredinama – izjavio je gradonačelnik Janjić.

    fudbal_ugovori

    Fudbalski klubovi vrlo često su u selu i jedina mogućnost mladima da se bave sportom. To je slučaj u Knićaninu.

    – Za nas su sredstva koja dobijemo vrlo značajna, jer je naš klub Potisje praktično jedina sportska organizacija u selu – kaže predsednik Saveta Mesne zajednice Knićanin Radosav Jocić.

    Grad Zrenjanin, osim za fudbal, i ove godine izdvojiće sredstva i za ostale sportske klubove. Za 131 sportski klub u budžetu je predviđeno ukupno 55 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport