• VOJVODA STEPA I FAM OTVARAJU TURNIR „IGRAJMO ZA 16“

    ZRENJANIN – Izvučeni su parovi za ovogodišnji memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ koji se igra u Zrenjaninu. I ove godine će nastupiti osam ekipa, ali će se igrati u četiri dana. Parove je izvukla Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina.     Turnir se otvara utakmicom u sredu, 7. marta, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VOJVODA STEPA I FAM OTVARAJU TURNIR „IGRAJMO ZA 16“

    ZRENJANIN – Izvučeni su parovi za ovogodišnji memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ koji se igra u Zrenjaninu. I ove godine će nastupiti osam ekipa, ali će se igrati u četiri dana. Parove je izvukla Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina.

     

    Vukosava Đapić Atanacković

     

    Turnir se otvara utakmicom u sredu, 7. marta, u kojoj se sastaju Vojvoda Stepa i Fakultet za menadžment. Sledi istog dana meč Vatrogasne brigade i Gradske uprave. Drugi dan nadmetanja je 9. mart, kada igraju JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“, dok će drugog polufinalistu dati meč ekipa kompanije „Koveris“ i Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

     

    – Najvažnije je da ne zaboravimo da je ovaj turnir memorijalnog karaktera i da je osnovni cilj da ne zaboravimo stradale radnike RTS-a, ali i sve druge žrtve NATO bombardovanja – rekao je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika.

     

    – U dosadašnjih pet turnira nastupilo je 15 različitih ekipa sa 270 fudbalera. Bili smo uspešni i na takmičenju u Beogradu, gde i ove godine ide pobednik. Tehnička škola je 2013. igrala u polufinalu, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ prošle godine u finalu grupe gradovi – rekao je Nikola Božović, jedan od organizatora turnira.

     

     

    Polufinale je zakazano za sredu, 14. mart, a finale za petak, 16. mart. Sve utakmice se igraju u Kristalnoj dvorani.

     

    Ove godine je pokrovitelj turnira Grad Zrenjanin, a u organizaciju se uključuila i Kancelarija za mlade. Podršku turniru će kao i prethodnih godina pružiti Sportski savez grada Zrenjanina, Javna ustanova „Sportski objekti“, Udruženje fudbalskih sudija grada Zrenjanina, Dopisništvo RTS-a i svi mediji u Zrenjaninu. Svima njima se organizator posebno zahvalio na saradnji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport