• Vojislav Gagić je jedan od najperspektivnijih zrenjaninskih atletičara

    Vojislav Gagić je jedan od najperspektivnijih zrenjaninskih mladih atletičara. Poslednjih pet godina je član Atletskog kluba Proleter.   Od svoje jedanaeste godine počeo je ozbiljno da se bavi atletikom. Uz pomoć trenera Mladena Grujića, opredelio se za srednjeprugaške discipline – 800, 1500, 3000 metara, kao i 2000 metara stiplčez.   Na ovogodišnjem državnom prvenstvu u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojislav Gagić je jedan od najperspektivnijih zrenjaninskih atletičara

    Vojislav Gagić je jedan od najperspektivnijih zrenjaninskih mladih atletičara. Poslednjih pet godina je član Atletskog kluba Proleter.

     

    Od svoje jedanaeste godine počeo je ozbiljno da se bavi atletikom. Uz pomoć trenera Mladena Grujića, opredelio se za srednjeprugaške discipline – 800, 1500, 3000 metara, kao i 2000 metara stiplčez.

     

    Na ovogodišnjem državnom prvenstvu u atletici u dvorani, koje je održano u februaru, Vojislav Gagić je u kategoriji mlađih juniora, u disciplini 3000 metara, osvojio bronzanu medalju. Ovo, naravno, nije jedina njegova medalja.

     

    Inače, Voja je učenik drugog razreda Tehničke škole, smer mehatronika.

     

    – Upisao sam ovaj novi smer u Tehničkoj školi jer je, s jedne strane, nešto novo i zanimljivo a s druge, obezbeđuje mi siguran posao nakon završetka školovanja – priča Vojislav za portal zrenjaninski.com.

     

    Pročitajte još: Dino Radončić iz kućnog karantina u Španiji pozdravlja Zrenjanince

     

    vojislav gagić

     

    I u vanrednim okolnostima se trudi da održi kondiciju

     

    Dok je situacija bila redovna, on je prepodne provodio u školi, a nakon kraćeg odmora, zaputio bi se na stadion gde je svakog dana trenirao od 17 do 19 časova.

     

    – I u školu i na treninge išao sam biciklom ili pešice, što je takođe vid treninga. Nakon treninga, sledilo je učenje i priprema za naredni dan. U sezoni, takmičenja su bila skoro svakog vikenda. I tako je izgledao moj život do pre mesec dana – priča naš mladi sagovornik.

     

    Zbog vanrednog stanja, i Vojin život se promenio.

     

    – Pošto škole ne rade, nastavu pratim putem E-učionice, gde nam profesori iz stručnih predmeta kače linkove sa lekcijama. Opšte predmete pratim na drugačiji način. Trudim se da držim korak sa gradivom, jer mi je to jako važno – ističe Vojislav Gagić.

     

    Treninga na kakve je navikao više nema.

     

    – Ipak, i u ovim uslovima se trudim da ostanem u kondiciji i da održim formu. Želim da ispunim normu za evropsko prvenstvo za mlađe juniore, kad god ono bude održano. Zato imam svoj plan treninga u postojećim okolnostima – završava razgovor za naš portal Vojislav Gagić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport