Sport Vesti Zrenjanin

Vladimir Petraš i Sara Vojnov zlatni na plivačkom mitingu u Skoplju

vladimir petraš

Na međunarodnom plivačkom mitingu, koji je za vikend održan u Skoplju, učestvovala su i četiri plivača zrenjaninskog Proletera. Oni su nastupili u konkurenciji 600 takmičara iz regiona.

 

Plivači Proletera Vladimir Petraš i Sara Vojnov osvojili su ukupno pet medalja.

 

Vladimir Petraš osvojio je zlatnu medalju apsolutno, odnosno na 100 metara delfin, a srebrnu na 100 metara mešovito.

 

Sara Vojnov osvojila je zlatnu medalju na 50 metara kraul, a bronzane medalje na 50 metara leđno i 50 metara prsno.

 

Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

 

petre lovas u temišvaru

 

Na takmičenju u Temišvaru ukupno 19 medalja

 

Ekipa Proletera je sa 14 takmičara za vikend učestvovala na međunarodnom plivačkom takmičenju “Petre Lovas” u Temišvaru. Na takmičenju je nastupilo više od 300 takmičara.

 

Plivači Proletera su osvojili 19 medalja.

 

Zlatne medalje osvojili su Nevena Petraš na 50 metara leđno i na 50 metara delfin, Eva Krstin na 50 metara prsno, kao i štafeta u sastavu Danilo Kepić, Laura Horvat, Nevena Petraš i Đorđe Čarnić.

 

Pročitajte još: Velike zasluge za uspehe džudista ima ova trenerska trojka

 

Srebrne medalje osvojili su Nevena Petraš na 50 kraul i 200 mix, Đorđe Čarnić na 50 metara leđno, Mateja Janković na 50 metara leđno i 200 metara kraul, Ana Gancov na 50 metara prsno i Dunja Dunđer na 200 metara kraul.

 

Bronzane medalje osvojili su štafeta u sastavu Pavle Stojanov, Luka Miladić, Ana Gancov i Eva Krstin, zatim Nemanja Grujić na 50 metara prsno, Dunja Dunđer na 50 metara kraul, Danilo Kepić na 50 metara leđno i 50 metara kraul, Laura Horvat na 50 metara kraul i 200 metara mix i Mateja Janković na 50 metara delfin.

 

Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM