• Vladimir Ivić: Pare od kladionice zrenjaninskoj školi

    Ukupan ulog 16.000 dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    SOLUN – Iako ne razmišlja o povratku u Srbiju iz Soluna, gde živi sa suprugom i dve ćerke, bivši državni reprezentativac i fudbaler „Proletera“, „Partizana“, „Borusije“ iz Menhengladbaha, AEK-a i PAOK-a Vladimir Ivić ne zaboravlja na rodni grad – Zrenjanin. Aktuelni trener druge ekipe PAOK-a odlučio je da, ukoliko bude uspešan na sportskom klađenju, novac dobijen od kladionice pokloni Osnovnoj školi „Sonja Marinković“ u Zrenjaninu.

    Vladimir Ivić u društvu Mateje Kežmana
    Vladimir Ivić u društvu Mateje Kežmana

    Naime, sportska kladionica „Mozzart“, svakom gostu u rubrici „Tiket uz kaficu“, koja se objavljuje u kladioničarskom listu „Mozzart sport“, odobrava fond od 16.000 dinara za sastavljanje četiri tiketa – dva od po 5.000 i dva od po 3.000 dinara. Eventualni dobitak namenjen je u humanitarne svrhe, a ukoliko bude uspešan, Ivić novac namerava da pokloni pomenutoj zrenjaninskoj školi.

    Jedan od tiketa, sa ulogom od 5.000 dinara, koje je ispunio mlađi od dvojice braće fudbalera glasi ovako: Roma – Napoli KMB 1&2 – 3; Arsenal – Liverpul X; Partizan – Radnički 1 – 1; Inter – Parma 1. Ivić je odigrao i sledeće kombinacije: PAOK – Kasnti KMB 1 – 1&3+; AZ Alkmar – Fajenord GG3+, Napredak – Jagodina X – 1…

    Inače, na pitanje da li je razmišljao o povratku u Srbiju, Vladimir Ivić je odgovorio odrečno.

    – Ne, nisam. Oženio sam se Grkinjom, imamo dve ćerke – Ilektru od tri godine i Lidiju koja ima 10 meseci, tako da nisam razmišljao u tom pravcu. Živimo u Solunu, fino nam je tamo, navikao sam se i sve ide kako treba – objasnio je mlađi Ivić.

    Vladimir je prozborio nekoliko reči i o svom starijem bratu Iliji, bivšem igraču zrenjaninskog „Proletera“, „Partizana“ i više grčkih klubova.

    – Ilija živi u Atini, čujemo se svakodnevno i s vremena na vreme se i posećujemo. On je menadžer, ima dosta igrača u Grčkoj i po Evropi, i hvala Bogu, dobro mu ide – rekao je Vladimir.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport