• Vitezovi u nedelju na Vojnom stadionu dočekuju protivnike iz Sombora

    U nedelju, 20. maja, od 16 časova, u okviru 5. kola Druge lige u američkom fudbalu, na zrenjaninskom Vojnom stadionu odigraće se utakmica između domaćih Vitezova i ekipe Seltic iz Sombora.   O očekivanjima pred ovaj susret razgovarali smo sa Nenadom Pajićem, članom prve postave Klečana, koji je za portal zrenjaninski.com rekao:   – Mi u svaku […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vitezovi u nedelju na Vojnom stadionu dočekuju protivnike iz Sombora

    U nedelju, 20. maja, od 16 časova, u okviru 5. kola Druge lige u američkom fudbalu, na zrenjaninskom Vojnom stadionu odigraće se utakmica između domaćih Vitezova i ekipe Seltic iz Sombora.

     

    O očekivanjima pred ovaj susret razgovarali smo sa Nenadom Pajićem, članom prve postave Klečana, koji je za portal zrenjaninski.com rekao:

     

    – Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo. Smatramo da smo kvalitetnija i spremnija ekipa, sa većim fondom igrača na svim pozicijama, te da ćemo uz prednost domaćeg terena ostvariti novu pobedu, koja će nam omogućiti što bolju poziciju pred plej of. Ovim putem pozivam publiku da u nedelju dođe na Vojni stadion, da uživa u našem sportu, i da nam pomogne da ostvarimo naš zacrtani cilj – poručuje Pajić.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport