• VITEZOVI SU ŠAMPIONI, IDU U VIŠI RANG! (FOTO)

    ZRENJANIN – Vitezovi iz Kleka su šampioni TLS u američkom fudbalu! Finalna utakmica plej ofa, koja je u nedelju, 18. juna, odigrana na Vojnom stadionu u Zrenjaninu, donela je još jednu ubedljivu pobedu Klečana, i samim tim, plasman Vitezova u viši rang takmičenja.     Žuto – crni iz Kleka nisu najbolje počeli utakmicu. Značaj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VITEZOVI SU ŠAMPIONI, IDU U VIŠI RANG! (FOTO)

    ZRENJANIN – Vitezovi iz Kleka su šampioni TLS u američkom fudbalu! Finalna utakmica plej ofa, koja je u nedelju, 18. juna, odigrana na Vojnom stadionu u Zrenjaninu, donela je još jednu ubedljivu pobedu Klečana, i samim tim, plasman Vitezova u viši rang takmičenja.

     

    vitezovi
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Žuto – crni iz Kleka nisu najbolje počeli utakmicu. Značaj ovog duela, nervoza i greške koje su usledile, dovele su do toga da su Krune iz Kraljeva prve došle u vođstvo od 0:5. Ipak, u nastavak meča Vitezovi su ušli koncentrisaniji i sa nekoliko uigranih akcija, i poenima Dragomira Milanovića i Luke Škorića, preokrenuli su rezultat na 20:5, što je bio i konačan ishod ovog duela.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Naša očekivanja su ispunjena. Od samog starta sezone, cilj nam je bio plasman u Drugu ligu, što smo danas i ostvarili. Sledeće godine ćemo se potruditi da uradimo i napad na Super ligu. Planovi kluba su da za sledeću sezonu pojačamo igrački kadar, nastavljamo dalju borbu i promociju našeg grada u najboljem mogućem svetlu – rekao je Nenad Pajić, jedan od najstandardnijih prvotimaca Vitezova.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Sportska redakcija portala zrenjaninski.com, koja je ispratila ovogodišnji nastup Klečana kroz kompletnu sezonu, čestita ekipi plasman u Drugu ligu Srbije, s nadom da će se ekipa i naredne godine radovati novim uspesima.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport