Sport YSLAJDER

VITEZOVI SU ŠAMPIONI, IDU U VIŠI RANG! (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Vitezovi iz Kleka su šampioni TLS u američkom fudbalu! Finalna utakmica plej ofa, koja je u nedelju, 18. juna, odigrana na Vojnom stadionu u Zrenjaninu, donela je još jednu ubedljivu pobedu Klečana, i samim tim, plasman Vitezova u viši rang takmičenja.

 

vitezovi
Foto: Zoran Bogaroški

 

Žuto – crni iz Kleka nisu najbolje počeli utakmicu. Značaj ovog duela, nervoza i greške koje su usledile, dovele su do toga da su Krune iz Kraljeva prve došle u vođstvo od 0:5. Ipak, u nastavak meča Vitezovi su ušli koncentrisaniji i sa nekoliko uigranih akcija, i poenima Dragomira Milanovića i Luke Škorića, preokrenuli su rezultat na 20:5, što je bio i konačan ishod ovog duela.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

– Naša očekivanja su ispunjena. Od samog starta sezone, cilj nam je bio plasman u Drugu ligu, što smo danas i ostvarili. Sledeće godine ćemo se potruditi da uradimo i napad na Super ligu. Planovi kluba su da za sledeću sezonu pojačamo igrački kadar, nastavljamo dalju borbu i promociju našeg grada u najboljem mogućem svetlu – rekao je Nenad Pajić, jedan od najstandardnijih prvotimaca Vitezova.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Sportska redakcija portala zrenjaninski.com, koja je ispratila ovogodišnji nastup Klečana kroz kompletnu sezonu, čestita ekipi plasman u Drugu ligu Srbije, s nadom da će se ekipa i naredne godine radovati novim uspesima.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški
Podeli članak
sinovoz
FAM