• Vitezovi posle nove pobede „pucaju“ na prvo mesto u ligi (Foto)

    Angel Warriors (Čačak) – Knights (Klek) 20:22 (po četvrtinama 0:8, 6:8, 8:0, 6:6)   Pobedom u duelu protiv ekipe Angel Warriors-a iz Čačka, Vitezovi iz Kleka su debitovali u Drugoj ligi Srbije u američkom fudbalu.     – Veoma teška i zahtevna utakmica, kako fizički, tako i psihički. Imali smo sreće da smo poveli na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vitezovi posle nove pobede „pucaju“ na prvo mesto u ligi (Foto)

    Angel Warriors (Čačak) – Knights (Klek) 20:22 (po četvrtinama 0:8, 6:8, 8:0, 6:6)

     

    Pobedom u duelu protiv ekipe Angel Warriors-a iz Čačka, Vitezovi iz Kleka su debitovali u Drugoj ligi Srbije u američkom fudbalu.

     

    Angel Warriors (Čačak) - Knights (Klek)
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Veoma teška i zahtevna utakmica, kako fizički, tako i psihički. Imali smo sreće da smo poveli na samom startu utakmice, čime smo poljuljali protivnika i poremetili mu celu igru. Utakmica je obilovala dosta lepim potezima kako jedne tako i druge ekipe. Naš napad je konačno funkcionisao kako treba, a igra trčanjem je bila nezaustavljiva za protivnika. Iako su Čačani fizički spremniji, kvalitet pojedinaca je presudio. Kod nas se takođe videla i odlična timska igra, koja nas krasi već treću godinu za redom – rekao je Nenad Pajić, prvotimac Klečana.

     

    Angel Warriors (Čačak) - Knights (Klek)
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je dodao da će, iako su nakon ove pobede apetiti za „pucanje“ na prvo mesto u ligi podignuti na maksimum, ekipa ipak pokušati da se uvek koncentriše upravo za naredni duel, kako euforija ne bi prevladala želje. Takođe je dodao da je želja svih igrača da uđu u Super ligu i misli da Vitezovi zaslužuju to mesto. Pored svega toga, u klubu su koncentrisani da se do maksimuma spreme svi mehanizmi u timu, kako bi besprekorno delovao i napad, kao i odbrana.

     

    U narednom kolu, u nedelju, 15. aprila, Vitezovi će biti domaćini ekipi Pastuva iz Požarevca, a utakmica će biti odigrana na zrenjaninskom Vojnom stadionu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport