• Vitezovi obezbedili plasman u finale plej ofa Druge lige Srbije (Foto)

    Ekipa Vitezova iz Kleka obezbedila je plasman u finale plej ofa Druge lige Srbije u američkom fudbalu, pobedivši u nedelju, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, ekipu Angel Warriors-a iz Čačka rezultatom 30:26.     Nimalo laka utakmica za igru, u kojoj su obe ekipe pružile svoj maksimum, prelomljena je u drugom poluvremenu, kada je nakon fantastičnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vitezovi obezbedili plasman u finale plej ofa Druge lige Srbije (Foto)

    Ekipa Vitezova iz Kleka obezbedila je plasman u finale plej ofa Druge lige Srbije u američkom fudbalu, pobedivši u nedelju, na zrenjaninskom Vojnom stadionu, ekipu Angel Warriors-a iz Čačka rezultatom 30:26.

     

    Vitezovi obezbedili plasman
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nimalo laka utakmica za igru, u kojoj su obe ekipe pružile svoj maksimum, prelomljena je u drugom poluvremenu, kada je nakon fantastičnog istrčavanja Amerikanca u redovima Vitezova, Majka Tomasa, i postizanja tačdauna, rezultat dostigao deset poena prednosti u korist Klečana.

     

    američki fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U poslednjoj četvrtini, gosti iz Čačka su pokušali da u potpunosti preokrenu rezultat, ali sem smanjivanja rezultata na četiri poena razlike, više ipak nisu mogli.

     

    američki fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U finalu, Vitezovi će se u Novom Sadu sastati sa ekipom Wild Dogs-a, koja je u drugoj polufinalnoj utakmici savladala Celtics iz Sombora sa ubedljivih 29:0.

     

    američki fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Finalna utakmica biće odigrana 16. ili 17. juna. Pobednik finala će izboriti direktan plasman u Super ligu Srbije, dok će poraženi imati još jednu šansu, kroz baraž utakmicu sa pretposlednjom ekipom superligaškog karavana.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    američki fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    američki fudbal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport