• Vitezovi iz Kleka plasirali se u finale plej ofa Druge lige Srbije

    Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka plasirao se u finale plej ofa Druge lige Srbije, pošto je na gostujućem terenu savladao kikindske Mamute rezultatom 21:18.   Nije sve počelo sjajno po Klečane. Domaća ekipa je već u prvoj četvrtini, nakon dva tač dauna, stigla do ubedljivih 12:0.   U drugom periodu odbrana Kleka je uspela […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vitezovi iz Kleka plasirali se u finale plej ofa Druge lige Srbije

    Klub američkog fudbala Vitezovi iz Kleka plasirao se u finale plej ofa Druge lige Srbije, pošto je na gostujućem terenu savladao kikindske Mamute rezultatom 21:18.

     

    Nije sve počelo sjajno po Klečane. Domaća ekipa je već u prvoj četvrtini, nakon dva tač dauna, stigla do ubedljivih 12:0.

     

    U drugom periodu odbrana Kleka je uspela da zaustavi jedan od napada domaćina. Nakon toga je Sporin pronašao Tešina u end zoni za prvih šest poena za Vitezove, dok je Vujanov pogotkom nakon konverzije smanjio rezultat na 12:7.

     

    Mamuti su bolje započeli i treću četvrtinu te su veoma brzo stigli do 18:7. Ipak, gosti su nakon trčanja Sporina ponovo smanjili prednost na 18:13. Zatim su se i pogotkom Vujanova dodatno približili Kikinđanima na 18:14.

     

    Pročitajte još: Bojan Balaž se emotivnom porukom oprostio od voljenog kluba

     

    Poslednja četvrtina donela je potpuni preokret i veliku radost ekipi iz Kleka, kada je Luka Škorić trčanjem ušao u end zonu, a nakon toga sigurni Vulanov je po treći put pogodio gol za konačnih 18:21.

     

    U finalnoj utakmici, koja će odlučiti plasman u Prvu ligu, Vitezovi će se u Vršcu sastati sa ekipom Banat Bulls.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin