• Više od dve stotine mališana došlo na „Otvoreni dan“ Crvene zvezde

    „Otvoreni dan“ Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je prvi put veoma uspešno organizovan u Zrenjaninu, okupio je više od dve stotine mališana.   Fudbalski klub Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, pa tako i sa Proleterom iz Zrenjanina, organizuje jednodnevno okupljanje pod nazivom “Otvoreni dan”. Za svu zainteresovanu decu, rođenu od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Više od dve stotine mališana došlo na „Otvoreni dan“ Crvene zvezde

    „Otvoreni dan“ Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je prvi put veoma uspešno organizovan u Zrenjaninu, okupio je više od dve stotine mališana.

     

    Fudbalski klub Crvena zvezda u saradnji sa klubovima u svojim regionalnim centrima, pa tako i sa Proleterom iz Zrenjanina, organizuje jednodnevno okupljanje pod nazivom “Otvoreni dan”. Za svu zainteresovanu decu, rođenu od 2008. do 2012. godine, koja bi želela da jednog dana budu deo Crvene zvezde, to je prilika da pokažu svoj talenat i fudbalsko umeće.

     

    U Zrenjanin su mališani došli iz svih krajeva Vojvodine.

    -Na treningu su se pojavili izuzetno talentovani mladi fudbaleri, čiji ćemo rad u narednom periodu pratiti i koji će biti pozvani na neke od sledećih aktivnosti Crvene Zvedze – najavio je Amir Teljigović, trener Proletera, nakon održanog „Otvorenog dana“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport