• VETERANI PROLETERA I ŽANDARMERIJA ODMERAVAJU SNAGE

    ZRENJANIN – Humanitarni meč pod nazivom „Za osmeh više“, u okviru završnice Zimskog turnira u malom fudbalu, biće odigran pre finalne utakmice, u nedelju, 14. januara, u Kristalnoj dvorani, a na parketu će se sastati veterani FK Proleter i reprezentacija Žandarmerije.     Taj meč biće odigran završnog dana turnira, u nedelju, 14. januara, oko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VETERANI PROLETERA I ŽANDARMERIJA ODMERAVAJU SNAGE

    ZRENJANIN – Humanitarni meč pod nazivom „Za osmeh više“, u okviru završnice Zimskog turnira u malom fudbalu, biće odigran pre finalne utakmice, u nedelju, 14. januara, u Kristalnoj dvorani, a na parketu će se sastati veterani FK Proleter i reprezentacija Žandarmerije.

     

    futsal-mali-fudbal

     

    Taj meč biće odigran završnog dana turnira, u nedelju, 14. januara, oko 20 časova, pre finalne utakmice u seniorskoj konkurenciji, koja je na programu u 21 čas.

     

    Cilj humanitarne akcije je da svi koji dođu na finalni meč i susret Veterani FK Proleter – Reprezentacija Žandarmerije ponesu neki industrijski upakovan slatkiš i doniraju ga na označenim pultovima Crvenog krsta. Od slatkiša će se napraviti paketići, koji će biti uručeni deci iz različitih ugroženih kategorija stanovništva, a procene Crvenog krsta je da takve dece u gradu ima oko 200.

     

    Predstavnik organizatora Zimskog turnira u malom fudbalu Ivan Mikalački izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tokom šestog po redu turnira, ocenjujući da je lestvica podignuta na viši nivo, i što se tiče kvaliteta utakmica i prikazane igre, ali i broja pogodaka.

     

    – Pokazalo se dobrim što smo ograničili učešće profesionalnih futsal igrača, pa je borba postala ravnopravnija. Nešto više od četiri pogotka po utakmici je impozantan prosek, uz oko 600 takmičara, od kojih je više od trećine mlađih od 18 godina – istakao je Mikalački.

     

    Na turniru je do sada odigrano više od 90 utakmica, uz učešće 56 ekipa, sa blizu 600 igrača.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport