• Veoma važna pobeda Proletera na gostovanju u Beogradu

    KK Žarkovo – KK Proleter Naftagas 85:95 (19:23, 25:28, 16:29, 25:15)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veoma važnu pobedu na gostovanju u Beogradu protive ekipe Žarkova, u derbiju začelja. Utakmica 17. kola, koja je odigrana u subotu, 9. februara, završena je rezultatom 95:85 u korist Zrenjaninaca.   Već u trećem minutu utakmice Zrenjaninci su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veoma važna pobeda Proletera na gostovanju u Beogradu

    KK Žarkovo – KK Proleter Naftagas 85:95 (19:23, 25:28, 16:29, 25:15)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera ostvarili su veoma važnu pobedu na gostovanju u Beogradu protive ekipe Žarkova, u derbiju začelja. Utakmica 17. kola, koja je odigrana u subotu, 9. februara, završena je rezultatom 95:85 u korist Zrenjaninaca.

     

    Već u trećem minutu utakmice Zrenjaninci su preuzeli kontrolu i prešli u vođstvo koje nisu ispuštali do kraja meča. U sedmom minutu viđena je prva dvocifrena prednost, kada je semafor pokazivao rezultat 9:19 u korist izabranika Zorana Bajina. Maksimalnih 22 poena razlike (semafor 60:82) bilo je u 31. minutu susreta.

     

    Najefikasniji u redovima „naftaša“ bio je Aleksandar Petrović sa 34 poena i 13 skokova, dok ga je po efikasnosti ispratio i Lazar Grbović sa 26 poena.

     

    Nakon sedamnaest odigranih kola, Proleter se nalazi na 12. mestu na tabeli, sa ukupno sakupljena 23 boda.

     

    U narednom kolu, koje je zakazano za 16. februar, zrenjaninski crveno – beli će na parketu Kristalne dvorane dočekati devetoplasiranu ekipu na tabeli, Zemun Fitofarmaciju.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport