• VELIKI USPEH MOTOCIKLISTA AUTO MOTO KLUBA „PETROVGRAD“

    ZRENJANIN – Završeno je takmičenje motociklista Auto moto kluba „Petrovgrad“ u sezoni 2016. koja je bila i prva i vatrena. Sezona 2016. je završena vrlo uspešno za takmičare i klub, a ostaje žal za propuštenim bodovima usled pehova, padova i kvarova takmičarskih motocikala. U generalnom plasmanu Otvorenog nacionalnog šampionata Srbije Srđan Ostojić, takmičar AMK „Petrovgrad“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VELIKI USPEH MOTOCIKLISTA AUTO MOTO KLUBA „PETROVGRAD“

    ZRENJANIN – Završeno je takmičenje motociklista Auto moto kluba „Petrovgrad“ u sezoni 2016. koja je bila i prva i vatrena. Sezona 2016. je završena vrlo uspešno za takmičare i klub, a ostaje žal za propuštenim bodovima usled pehova, padova i kvarova takmičarskih motocikala.

    auto-moto-klub-petrovgard

    U generalnom plasmanu Otvorenog nacionalnog šampionata Srbije Srđan Ostojić, takmičar AMK „Petrovgrad“, osvojio je prvo mesto u klasi MK 50, a Dragan Prokin treće mesto u klasi MK 500. U plasmanu kubova, AMK Petrovgrad osvojio je četvrto mesto.

    U generalnom plasmanu za istočnoevropski šampionat, Dragan Prokin je osvojio trinaesto mesto, dok je u road race open nacionalnom šampionatu Darko Prokin zauzeo četvrto mesto u klasi 600 formula.

    U nedelju, 4. decembra, u Kruševcu će biti upriličena svečana dodela nagrada i pehara koje dodeljuje Moto savez Srbije, a na kojoj će učestvovati i takmičari i predstavnici AMK „Petrovgrad“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport