• Veliki broj golova na utakmici Radnički – Dunav, Zrenjaninci trijumfovali

    FK Radnički – FK Dunav 4:3 (poluvreme 2:1)   Veliki broj golova, vrlo borbena i napeta utakmica, tri crvena kartona… rezime su utakmice 19. kola Srpske lige grupa Vojvodina, koju su fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali na stadionu kraj Skrobare, u subotu, 16. marta, protiv Dunava iz Starih Banovaca.   Iako su gosti poveli već u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Veliki broj golova na utakmici Radnički – Dunav, Zrenjaninci trijumfovali

    FK Radnički – FK Dunav 4:3 (poluvreme 2:1)

     

    Veliki broj golova, vrlo borbena i napeta utakmica, tri crvena kartona… rezime su utakmice 19. kola Srpske lige grupa Vojvodina, koju su fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali na stadionu kraj Skrobare, u subotu, 16. marta, protiv Dunava iz Starih Banovaca.

     

    Iako su gosti poveli već u drugom minutu sa penala, izabranici Predraga Kandića su do kraj prvog poluvremena golovima Kovačevića u 23. i 45. minutu uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat.

     

    utakmica radnički - dunav
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Prvi deo nastavka susreta u potpunosti pripada crveno – crnima. Zrenjaninci sa dva gola iskusnog Milivojeva, glavom u 53. i iz kaznenog udarca pet minuta kasnije, dolaze do ubedljivog vođstva od 4:1.

     

    I kada su navijači, a bilo ih je više od 300, pomislili da je utakmica rešena, gosti podižu nivo igre. Pogocima Lazića u 75. i 80. minutu uvode utakmicu u neizvesnu završnicu.

     

    Poslednjih deset minuta viđen je pravi rat na terenu, a rezime svega je tri crvena kartona, od kojih dva za goste i jedan za ekipu sa Skrobare.

     

    U narednom kolu, fudbaleri Radničkog gostuju, u banatskom derbiju, ekipi Borca iz Sakula.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport