• VELIKA POBEDA NA GOSTOVANJU U LAZAREVCU (FOTO)

    RK Kolubara (Lazarevac) – RK Proleter 20:24 (poluvreme 13:12)   Velika pobeda rukometaša zrenjaninskog Proletera ostvarena je na gostovanju u Lazarevcu protiv lidera na tabeli, ekipe Kolubare.     Naime, u okviru 13. kola Super B lige Srbije, u petak, 2. marta, četa Zoltana Ivanice gostovala je, po mnogima, najboljoj ekipi u ligi, lazarevačkoj Kolubari, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VELIKA POBEDA NA GOSTOVANJU U LAZAREVCU (FOTO)

    RK Kolubara (Lazarevac) – RK Proleter 20:24 (poluvreme 13:12)

     

    Velika pobeda rukometaša zrenjaninskog Proletera ostvarena je na gostovanju u Lazarevcu protiv lidera na tabeli, ekipe Kolubare.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Naime, u okviru 13. kola Super B lige Srbije, u petak, 2. marta, četa Zoltana Ivanice gostovala je, po mnogima, najboljoj ekipi u ligi, lazarevačkoj Kolubari, i na krilima fantastičnih odbrana kapitena ekipe Marka Gaćinovića uspela da zabeleži devetu pobedu u ovosezonskom prvenstvu, koja ih ponovo vraća na deobi prvog i drugog mesta.

     

    Tokom prvog poluvremena, domaća ekipa je bila u konstantnom minimalnom vođstvu, međutim zrenjaninski crveno-beli joj nisu dozvoljavali da napravi neku osetniju prednost, te se, nakon prvih 30 minuta, na odmor odlazi rezultatom 13:12.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    I prvih deset minuta drugog poluvremena u potpunosti su pripali ekipi Kolubare, kada je ona uspela i da ostvari najveću prednost od 3 gola razlike (40. minut igre – 18:15).

     

    Nakon toga, usledila je fantastična završnica Zrenjaninaca.

     

    Devet datih, i samo dva primljena gola u poslednjih 20 minuta igre, doveli su do potpunog preokreta ove utakmice, što je rezultovalo da crveno-beli donesu ceo plen sa ovog gostovanja i ubedljivo slave rezultatom 24:20.

     

    Najefikasniji među Zrenjanincima bio je Aleksa Gaćinović sa 8 postignutih pogodaka, dok su se u listu strelaca još upisali i Spahić sa 4, Grujić, Barjaktarović i Čobanov sa po 3, Toškov sa 2 i Terzić sa jednim postignutim pogotkom.

     

    rk proleter
    Marko Gaćinović (Foto: FB stranica Rukometnog kluba Proleter)

     

    Za igrača utakmice proglašen je golman Proletera Marko Gaćinović.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport