• VEĆINA PLIVAČA VIKTORIJE POPRAVILA SVOJE LIČNE REKORDE (FOTO)

    BEČEJ – Na međunarodnom takmičenju „Star VI“ u Bečeju Plivački klub „Viktorija 1906“ iz Zrenjanina je nastupio sa 8 plivača. Takmičili su se Danilo Kepić, Vuk Stojkov, Sara Delić, Aleksa Topalović, Pavle Nedić, Đorđe Somborski, Čaba Terkelj i Anja Topalović. Trener je bio Davor Žigić. – Zadovoljan sam nastupom, jer je većina plivača popravila svoje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VEĆINA PLIVAČA VIKTORIJE POPRAVILA SVOJE LIČNE REKORDE (FOTO)

    BEČEJ – Na međunarodnom takmičenju „Star VI“ u Bečeju Plivački klub „Viktorija 1906“ iz Zrenjanina je nastupio sa 8 plivača.

    Takmičili su se Danilo Kepić, Vuk Stojkov, Sara Delić, Aleksa Topalović, Pavle Nedić, Đorđe Somborski, Čaba Terkelj i Anja Topalović. Trener je bio Davor Žigić.

    – Zadovoljan sam nastupom, jer je većina plivača popravila svoje lične rekorde, a neki su doneli i prve medalje za naš klub – kaže Žigić.

    Plivači „Viktorije“ vratili su se sa takmičenja sa četiri medalje. Srebrna odličja osvojili su Danilo Kepić – 50m leđno, u kategoriji 2009. godište, Vuk Stojkov – 50m prsno, u kategoriji 2009. godište, Anja Topalović – 100m prsno, u kategoriji 2003. godište. Bronza je pripala Danilu Kepiću u trci 50m kraul, u kategoriji 2009. godište.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport