• VAZNESENJSKI DANI NA BAGLJAŠU

    Pripremljen bogat program

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    vaznesenjski-daniZRENJANIN – U organizaciji saveta mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“ i Sportskog saveza grada Zrenjanina biće održana manifestacija „Vaznesenjski dani“, u okviru koje je pripremljen bogat program.

    U utorak, 7. juna, sa početkom od 19 časova, u sali Biblioteke na Bagljašu, biće prikazan film „60 godina od titule šampiona“. Film svedoči o sjajnoj generaciji zrenjaninskih košarkaša koji su briljirali u bivšoj SFRJ pre tačno šest decenija. O nastanku filma govoriće reditelj Zoran Slavić, a očekuje se dolazak nekoliko članova slavne ekipe.

    U sredu, od 19 časova, na košarkaškim terenima Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ biće održana humanitarno – revijalna košarkaška utakmica između KK Bagljaš i ŽKK Proleter 023. Nakon utakmice biće organizovano i humanitarno bacanje trojki, a sav prihod ide za kupovinu inhalatora za ambulantu na Bagljašu. U nastavku je koncert popularnog repera Uncle Joa.

    U četvrtak, 9. juna, od 9 časova, u hramu Vaznesenja Gospodnjeg na Bagljašu, svetu arhijerejsku liturgiju služiće episkop banatski Nikanor. Nakon liturgije sledi svečana sednica oba saveta mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“ i dodela Vaznesenjske plakete pojedincu i instituciji koji su zaslužni za afirmaciju i razvoj Bagljaša. Istog dana, od 19 časova, na platou ispred Doma MZ na Bagljašu biće održan kulturno – zabavni program.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport