• VATERPOLISTI ZVEZDE SE SELE IZ BEOGRADA U ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Vaterpolo klub „Crvena zvezda“ ovogodišnju sezonu Jadranske lige igraće u Zrenjaninu. Razlog je što su uslovi na beogradskim bazenima za zvezdaše postali neizdrživi. Zrenjaninu će ova tehnička saradnja doneti dosta dobrog. – Mislimo da će odigravanje vrhunske vaterpolo lige doprineti reafirmaciji vaterpola u našem gradu – kaže za portal zrenjaninski.com Srđan Bogaroški, v.d. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLISTI ZVEZDE SE SELE IZ BEOGRADA U ZRENJANIN

    ZRENJANIN – Vaterpolo klub „Crvena zvezda“ ovogodišnju sezonu Jadranske lige igraće u Zrenjaninu. Razlog je što su uslovi na beogradskim bazenima za zvezdaše postali neizdrživi. Zrenjaninu će ova tehnička saradnja doneti dosta dobrog.

    vaterpolo

    – Mislimo da će odigravanje vrhunske vaterpolo lige doprineti reafirmaciji vaterpola u našem gradu – kaže za portal zrenjaninski.com Srđan Bogaroški, v.d. predsednika Vaterpolo kluba „Proleter“. – Računamo da iz „Zvezdinog“ podmlatka angažujemo dva, tri mlada igrača za naš klub. Koristi od ove saradnje imaće sigurno i hotelijeri i ugostitelji, dodaje Bogaroški.

    U grupi u kojoj je „Crvena zvezda“ su i Medveščak iz Zagreba, Bošk iz Splita, Solaris iz Šibenika, Zadar 1952. iz Zadra, kao i Primorac i Kataro iz Kotora. Utakmice Jadranske lige igraće se subotom u terminu od 20 časova.

    Uključili smo i naš vaterpolo klub u regionalnu ligu, igraćemo sa Mađarima, Rumunima i Ukrajincima, a cilj nam je da klub vratimo u ligaško takmičenje, gde mu je uostalom i mesto – dodaje Bogaroški.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport