• VATERPOLISTI SRBIJE POZVALI ZRENJANINCE DA POMOGNU OBOLELOJ DECI

    ZRENJANIN – Vaterpolo reprezentativci Srbije su se, pre početka utakmice sa Nemačkom, koja je odigrana 14. marta na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, pojavili u belim majicama sa kojih je upućen poziv navijačima da pomognu deci oboleloj od raka. Na majicama koje su nosili olimpijski, svetski i evropski šampioni pisalo je da to možemo učiniti slanjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLISTI SRBIJE POZVALI ZRENJANINCE DA POMOGNU OBOLELOJ DECI

    ZRENJANIN – Vaterpolo reprezentativci Srbije su se, pre početka utakmice sa Nemačkom, koja je odigrana 14. marta na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, pojavili u belim majicama sa kojih je upućen poziv navijačima da pomognu deci oboleloj od raka.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Na majicama koje su nosili olimpijski, svetski i evropski šampioni pisalo je da to možemo učiniti slanjem SMS-a na broj 7175.

    Ovu poruku videla je, ne samo publika na Gradskom bazenu, a prema procenama bilo je tog dana oko 500 gledalaca, nego i navijači širom zemlje, s obzirom na to da je utakmica u okviru Svetske lige uživo prenošena na RTS-u.

    Foto: Igor Nađ

    Nekoliko vaterpolista je dan pre odigravanja utakmice, na poziv Službe za pedijatrijsku onkologiju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, posetilo decu koja boluju od malignih oboljenja.

    Filip Filipović, Duško Pijetlović, Branislav Mitrović, Stefan Mitrović i Miloš Ćuk, zajedno sa selektorom Dejanom Savićem, družili su se sa mališanima, prepričavali kako se to osvajaju zlatne medalje na najvećim svetskim takmičenjima i pružili im podršku u njihovoj borbi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport