• VATERPOLISTI SRBIJE DEKLASIRALI AUSTRALIJANCE: Ovo su najbolje fotografije sa zrenjaninskog bazena

    Pogledajte naše „zlatne delfine“ u akciji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLISTI SRBIJE DEKLASIRALI AUSTRALIJANCE: Ovo su najbolje fotografije sa zrenjaninskog bazena

    ZRENJANIN – Vaterpolisti Srbije još jednom su pokazali da nisu slučajno poneli titulu prvaka Evrope i sveta. Na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, u prijateljskoj utakmici, pobedili su reprezentaciju Australije rezultatom 19:6.

    vaterpolo

    Od samog starta naši „delfini“ su pokazivali nadmoć, tako da su i na kraju prvog poluvremena vodili sa ogromnom razlikom – 8:2.

    Svaki potez izabranika selektora Dejana Savića praćen je ogromnim aplauzom domaće publike, a koliko je ova utakmica značila Zrenjanincima pokazalo je i to što su sva mesta na Gradskom bazenu bila popunjena.

    vaterpolo

    Pre prijateljske utakmice organizovan je prijem za naše zlatne vaterpoliste u Baroknoj sali Gradske kuće, a domaćini su bili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegov zamenik Saša Santovac.

    Slobodan Nikić, rođeni Zrenjaninac, kazao je da od 2012. godine nije bio u svom rodnom gradu i da se uvek, kada dođe ovde, seti nekih davnih vremena.

    vaterpolo

    – Zrenjanin zaslužuje da ima više sportskih događaja i da reprezentacija češće dolazi. Možda ne bi bilo loše da se ovde organizuju i neke pripreme reprezentacije, jer je Zrenjanin bio grad sportova, a voleo bih da to bude i u budućnosti – poručio je Nikić.

    Kapiten zlatnih delfina Živko Gocić rekao je da je bio mali kada je poslednji put bio u Zrenjaninu i da bi voleo da vaterpolo reprezentativci češće budu gosti svuda po Srbiji. On je dodao da je zrenjaninska publika imala priliku da uživo vidi vaterpolo onakav kakav jeste – atraktivan i zanimljiv za gledanje.

    vaterpolo

    Komentarišući „Turneju šampiona“, tokom koje su srpski vaterpolisti obišli više gradova u Srbiji, Gocić je rekao da je na njega najjači utisak ostavilo druženje sa najmlađima.

    – Imam osećaj da nas deca koja nas gledaju na televiziji doživljavaju kao superheroje, ali kad nas dodirnu i kad popričamo sa njima, shvate da smo obični ljudi – naglasio je Gocić.

    vaterpolo

    vaterpolo

    vaterpolo

    vaterpolo

    vaterpolo

    vaterpolo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport