• Vaterpolisti Proletera na međunarodnom turniru u Bečeju

    U Bečeju je od 5. do 7. aprila održan međunarodni memorijalni vaterpolo turnir „Dejan Popov 2019“ za juniore. Na turniru su učestvovale reprezentacije Slovenije, Poljske, ekipa Sant Andreu iz Španije, beogradski Partizan, Bečej i selekcija Vojvodine sastavljena od najboljih igrača 2002. godišta.   Na turniru su učešće uzela i dvojica igrača zrenjaninskog Proletera. Veljko Kotarica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vaterpolisti Proletera na međunarodnom turniru u Bečeju

    U Bečeju je od 5. do 7. aprila održan međunarodni memorijalni vaterpolo turnir „Dejan Popov 2019“ za juniore. Na turniru su učestvovale reprezentacije Slovenije, Poljske, ekipa Sant Andreu iz Španije, beogradski Partizan, Bečej i selekcija Vojvodine sastavljena od najboljih igrača 2002. godišta.

     

    Na turniru su učešće uzela i dvojica igrača zrenjaninskog Proletera. Veljko Kotarica je branio za ekipu Bečeja, a Boško Janjić je nastupao za selekciju Vojvodine. Janjić je sa selekcijom Vojvodine osvojio prvo mesto na turniru. Druga je bila ekipa Sant Andreu, a treća reprezentacija Slovenije.

     

    Na turniru je odigrano 18 utakmica po novim vaterpolo pravilima, a u okviru turnira seminar je održao zrenjaninski međunarodni vaterpolo sudija Igor Virijević. Pored njega, na turniru je sudio još jedan Zrenjaninac, Vladimir Petrović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport