• VATERPOLISTI CRVENE ZVEZDE REMIZIRALI U MEČU SA VK VOJVODINOM (FOTO)

    ZRENJANIN – Crvena Zvezda nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena pa se utakmica puna preokreta završila nerešenim rezultatom.     VK Crvena Zvezda ( Beograd ) – VK Vojvodina ( Novi Sad ) 5:5 ( po četvrtinama 2;1 , 0:0 , 2:3 , 1:1 ). U okviru 8. kola Super lige Srbije u vaterpolu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VATERPOLISTI CRVENE ZVEZDE REMIZIRALI U MEČU SA VK VOJVODINOM (FOTO)

    ZRENJANIN – Crvena Zvezda nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena pa se utakmica puna preokreta završila nerešenim rezultatom.

     

    vaterpolo
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    VK Crvena Zvezda ( Beograd ) – VK Vojvodina ( Novi Sad ) 5:5 ( po četvrtinama 2;1 , 0:0 , 2:3 , 1:1 ).

    U okviru 8. kola Super lige Srbije u vaterpolu, na zrenjaninskom gradskom bazenu, snage su   odmerili drugoplasirana i trećeplasirana ekipa šampionata, Crvena Zvezda iz Beograda i novosadska Vojvodina.
    Utakmica puna preokreta, u kojoj su se po nekoliko puta ekipe smenjivale u vođstvu, sa veoma dramatičnom završnicom, okončana je bez pobednika, rezultatom 5:5.

     

    vaterpolo
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Iako se činilo da će beogradski crveno-beli slaviti u Zrenjaninu, koji je sada njihov domaći teren, jer su na 30 sekundi do kraja meča bili u vođstvu od 5:4, i imali loptu u svom posedu, brzopletost i gubitak lopte, doveo je do toga da Vojvodina, iz kontranapada, samo 10 sekundi pre završetka utakmice, izjednači rezultat.

     

    Novosađani su, na taj način, uknjižili još jedan veoma važan bod, koji ih zadržava na drugom mestu na tabeli, iza beogradskog Partizana, a ispred Crvene Zvezde.

     

    vaterpolo
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    Tekst i foto Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport