• VARIRAO KVALITET IGRE EKIPE DOMAĆINA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Mladost (Smederevska Palanka) 67:70 (15:13, 23:16, 20:21, 9:20)   Košarkaši Proleter Naftagasa su u okviru 13. kola Druge lige Srbije, u nedelju, 25. decembra, u Kristalnoj dvorani, ugostili ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke. Oko 400 gledalaca koji su došli da proprate derbi meč poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata, moglo je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VARIRAO KVALITET IGRE EKIPE DOMAĆINA (FOTO)

    KK Proleter Naftagas – KK Mladost (Smederevska Palanka) 67:70 (15:13, 23:16, 20:21, 9:20)

     

    Košarkaši Proleter Naftagasa su u okviru 13. kola Druge lige Srbije, u nedelju, 25. decembra, u Kristalnoj dvorani, ugostili ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke. Oko 400 gledalaca koji su došli da proprate derbi meč poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata, moglo je da vidi dva različita poluvremena što se tiče kvaliteta igre domaće ekipe.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U prvom poluvremenu, Zrenjaninci su pružili igru kao iz udžbenika što je rezultiralo time da se na desetominutni odmor odlazi sa prednošću od 9 poena razlike. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Međutim, u drugom poluvremenu, izabranici Zorana Bajina nisu mogli da odgovore većoj rotaciji ekipe Mladosti, i njihovoj „dužoj“ klupi, što je i uzrokovalo da se zabeleži peti ovosezonski poraz.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Imali smo problema. Božović, Obrenović i Subotić uopšte nisu ni ulazili u igru, Šućov zbog stomačnog virusa nije mogao da pruži svoj maksimum. Međutim, i pored svega toga, odigrali smo dobru utakmicu, tako da ostaje žal zbog ovog poraza – rekao je trener crveno-belih Zoran Bajin, nakon utakmice.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Bajin je još dodao da sada sledi pauza do 12. januara, a nakon toga i dve utakmice kući, te se nada se da će njegovi izabranici na tim utakmicama nadoknaditi propušteno.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport