• Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije, igra se u Zrenjaninu

    Utakmica izmеđu mladih futsal rеprеzеntacija Srbijе i Rumunijе, odigraće se u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u sredu 19. septembra, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.   O predstojećoj utakmici gоvоrili su prеdsеdnik zrenjaninskog Кluba malog fudbala SАS Milivоj Simо Batinica i pоmоćnik gradоnačеlnika Zrenjanina Simо Salapura.   -Nadmetaće se mlade futsal reprezentacije Srbije i Rumunije, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije, igra se u Zrenjaninu

    Utakmica izmеđu mladih futsal rеprеzеntacija Srbijе i Rumunijе, odigraće se u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u sredu 19. septembra, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

     

    O predstojećoj utakmici gоvоrili su prеdsеdnik zrenjaninskog Кluba malog fudbala SАS Milivоj Simо Batinica i pоmоćnik gradоnačеlnika Zrenjanina Simо Salapura.

     

    -Nadmetaće se mlade futsal reprezentacije Srbije i Rumunije, do 19 godina, u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu. Zrenjanin ima lepu tradiciju organizovanja reprezentativnih futsal utakmica, ali je ovo prvi put da nam dolazi mlada reprezentacija do19 godina, i pozivam Zrenjanince da podrže našu reprezentaciju. Posebno iz razloga što su u sastavu naše ekipe i Zrenjaninci Aleksandar Mandić i Dušan Nišavić, a trener golmana je takođe naš sugrađanin Ivan Mandić – istakao je Milivoje Simo Batinica, najavjujući utakmicu koja se igra u sredu 19. septembra u 18 časova, u zrenjnainskoj Kristalnoj dvorani. On je podsetio da je organizator ovog događaja KMF SAS, uz veliku podršku grada Zrenjanina. Takođe, batinica je iskoristio priliku da sugrađane pozove na meč SSA – Ekonomac, koji se igra u Kristalnoj dvorani, sutra u 19 sati, u 1. kolu 2. futsal lige Srbije.

    Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura ocenio je da nam predstoji lepa sportska manifestacija, koja će biti i prilika za promociju grada, zrenjaninskog sporta i sportista, jer u sastavu našeg tima reprezentativni dres nose i dvojica igrača Zrenjaninaca i jedan trener.
    -Ulaz na utakmicu je besplatan i očekujem dobru posetu – zaključio je Salapura.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport