Sport

Utakmica mladih futsal reprezentacija Srbije i Rumunije, igra se u Zrenjaninu

futsal

Utakmica izmеđu mladih futsal rеprеzеntacija Srbijе i Rumunijе, odigraće se u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, u sredu 19. septembra, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

 

O predstojećoj utakmici gоvоrili su prеdsеdnik zrenjaninskog Кluba malog fudbala SАS Milivоj Simо Batinica i pоmоćnik gradоnačеlnika Zrenjanina Simо Salapura.

 

-Nadmetaće se mlade futsal reprezentacije Srbije i Rumunije, do 19 godina, u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Portugalu. Zrenjanin ima lepu tradiciju organizovanja reprezentativnih futsal utakmica, ali je ovo prvi put da nam dolazi mlada reprezentacija do19 godina, i pozivam Zrenjanince da podrže našu reprezentaciju. Posebno iz razloga što su u sastavu naše ekipe i Zrenjaninci Aleksandar Mandić i Dušan Nišavić, a trener golmana je takođe naš sugrađanin Ivan Mandić – istakao je Milivoje Simo Batinica, najavjujući utakmicu koja se igra u sredu 19. septembra u 18 časova, u zrenjnainskoj Kristalnoj dvorani. On je podsetio da je organizator ovog događaja KMF SAS, uz veliku podršku grada Zrenjanina. Takođe, batinica je iskoristio priliku da sugrađane pozove na meč SSA – Ekonomac, koji se igra u Kristalnoj dvorani, sutra u 19 sati, u 1. kolu 2. futsal lige Srbije.

Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura ocenio je da nam predstoji lepa sportska manifestacija, koja će biti i prilika za promociju grada, zrenjaninskog sporta i sportista, jer u sastavu našeg tima reprezentativni dres nose i dvojica igrača Zrenjaninaca i jedan trener.
-Ulaz na utakmicu je besplatan i očekujem dobru posetu – zaključio je Salapura.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM