• UTAKMICA DOSTOJNA DERBIJA PRIPALA DOMAĆINIMA

    Vinter Sport (Niš) – SAS (Zrenjanin) 5:2   Svoju prvu takmičarsku utakmicu u 2018. godini ekipa SAS-a odigrala je u nedelju, 18. februara, u Nišu, protiv Vinter Sporta, u okviru 12. kola Druge futsal lige Srbije.     Utakmica dostojna derbija kola pripala je domaćinima sa 5:2.   Nakon utakmice, strateg Zrenjaninaca Milivoj Simo Batinica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UTAKMICA DOSTOJNA DERBIJA PRIPALA DOMAĆINIMA

    Vinter Sport (Niš) – SAS (Zrenjanin) 5:2

     

    Svoju prvu takmičarsku utakmicu u 2018. godini ekipa SAS-a odigrala je u nedelju, 18. februara, u Nišu, protiv Vinter Sporta, u okviru 12. kola Druge futsal lige Srbije.

     

    futsal
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Utakmica dostojna derbija kola pripala je domaćinima sa 5:2.

     

    Nakon utakmice, strateg Zrenjaninaca Milivoj Simo Batinica je ukratko prokomentarisao da je zadovoljan zalaganjem i htenjem njegovog mladog tima, koji je zbog izostanka šestorice iskusnih prvotimaca morao da ponese celokupan teret ovog derbi meča. Popularni Simo je još dodao da se rezultat lomio, ali da je pobeda Nišlija zaslužena.

     

    U narednom, 13. kolu, u Kristalnoj dvorani, očekuje nas veoma zanimljiv susret dve ekipe koje trenutno dele peto i šesto mesto na tabeli sa istim brojem pobeda i poraza, jer zrenjaninski SAS dočekuje ekipu Sopota.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport