• UTAKMICA BILA NEIZVESNA DO POSLEDNJIH SEKUNDI (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – OKK NOVI PAZAR 84:80 (30:25, 19:29, 19:16, 16:10)   Derbi meč 5. kola Druge muške košarkaške lige Srbije odigran je u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, a sastali su se KK Proleter Naftagas i OKK Novi Pazar.     U veoma borbenoj i zanimljivoj utakmici, punoj preokreta i neizvesnoj do poslednjih sekundi, bolje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UTAKMICA BILA NEIZVESNA DO POSLEDNJIH SEKUNDI (FOTO)

    KK PROLETER NAFTAGAS – OKK NOVI PAZAR 84:80 (30:25, 19:29, 19:16, 16:10)

     

    Derbi meč 5. kola Druge muške košarkaške lige Srbije odigran je u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, a sastali su se KK Proleter Naftagas i OKK Novi Pazar.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U veoma borbenoj i zanimljivoj utakmici, punoj preokreta i neizvesnoj do poslednjih sekundi, bolje su se snašli domaći igrači, i ostvarili veoma važnu pobedu rezultatom 84:80.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U domaćoj ekipi, najefikasniji je bio Nikola Šućov sa 26 postignutih poena, dok su dvocifreni takođe bili i Slobodan Lalić i Bogdan Obrenović sa 16 pogodaka, kao i Petar Lambić i Dejan Burić sa po 12 ubačenih poena.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, prve utiske je preneo trener zrenjaninske ekipe Zoran Bajin:

     

    – Ko poznaje ekipu Novog Pazara zna da je njihov trener Marko Dimitrijević takođe i trener juniorske reprezentacije Srbije, a da za njih igraju prekaljeni igrači, mahom prvoligaški i igrači iz inostranstva. To je ekipa koja ima izuzetno velik budžet i bili su apsolutni favoriti u ovoj utakmici. Mi smo praktično igrali bez Obrenovića i bez Subotića. Subotić je imao povredu kolena i smogao je snage da odigra par minuta. Obrenović je imao lom palca. Ipak je i on smogao snage da igra. Čestitao bih im obojci na pristupu igri – kazao je Bajin.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Bajin je napomenuo da je, nakon pet odigranih kola, njegova ekipa ostvarila četiri pobede i da se nakon veoma teškog rasporeda Proleter nalazi među prve dve ekipe na tabeli. On se nada da će do kraja prvenstva tako i ostati.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport