• USPEŠNO ZAPOČELI TAKMIČENJE U KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – Vaterpolisti Proletera uspešno su započeli takmičenje u Kupu Vojvodine za mlađe kategorije (2001. i 2003. godište) u sezoni 2017/18.     Kadetska ekipa, igrači rođeni 2001. godine i mlađi, na prvom turniru u Zrenjaninu savladali su ekipu Poleta iz Sombora rezultatom 13:3, a zatim su u uzbudljivoj utakmici izgubili od Spartak – Prozivke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    USPEŠNO ZAPOČELI TAKMIČENJE U KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – Vaterpolisti Proletera uspešno su započeli takmičenje u Kupu Vojvodine za mlađe kategorije (2001. i 2003. godište) u sezoni 2017/18.

     

    takmičenje

     

    Kadetska ekipa, igrači rođeni 2001. godine i mlađi, na prvom turniru u Zrenjaninu savladali su ekipu Poleta iz Sombora rezultatom 13:3, a zatim su u uzbudljivoj utakmici izgubili od Spartak – Prozivke iz Subotice sa 9:7.

     

    Prethodnog vikenda, takođe u Zrenjaninu, odigrane su utakmice za Kup Vojvodine, za igrače 2003. godine i mlađi.

     

    Mladi vaterpolisti Proletera plasirali su se na finalni turnir Kupa Vojvodine pobedivši VK Jezero iz Bele Crkve sa 14:1 i ekipu VK ŽAK-a iz Kikinde 12:6. Jedini poraz zrenjaninski vaterpolisti pioniri su pretrpeli od vršnjaka iz VK Mladost iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport