• USPEŠAN START MILICE KNEŽEVIĆ NA ATLETSKOM PRVENSTVU

    BEOGRAD – Minulog vikenda na Košutnjaku je održano Atletsko prvenstvo države za osobe sa invaliditetom. Zrenjaninka Milica Knežević po prvi put je uzela učešće na ovom takmičenju u disciplini bacanje čunjeva (iz kolica).     S obzirom na to da je sa treninzima krenula jesenas uz pomoć naše bišve uspešne atletičarke Vukosave Đapić Atanacković i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    USPEŠAN START MILICE KNEŽEVIĆ NA ATLETSKOM PRVENSTVU

    BEOGRAD – Minulog vikenda na Košutnjaku je održano Atletsko prvenstvo države za osobe sa invaliditetom. Zrenjaninka Milica Knežević po prvi put je uzela učešće na ovom takmičenju u disciplini bacanje čunjeva (iz kolica).

     

    Milica Knežević sa asistentom Milanom Kordinom i selektorom Jovanom Đukićem

     

    S obzirom na to da je sa treninzima krenula jesenas uz pomoć naše bišve uspešne atletičarke Vukosave Đapić Atanacković i asistenta Milana Kordina, ostvareni hitac od 12,20 je više nego dobar za prvo oficijelno takmičenje.

     

    Inače, Milica se nalazi na spisku selektora Jovana Đukića za odlazak na međunarodno takmičenje krajem ovog meseca koje će se održati u Zagrebu. Plan je da Milica učestvuje sledeće godine na Evropskom šampionatu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport