• USPEŠAN NASTUP IGRAČA BEČKEREKA U REPREZENTACIJI

    Na Međunarodnom bejzbol turniru u Novom Sadu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    NOVI SAD – Po deseti put je u Novom Sadu, u organizaciji Bejzbol kluba Novi Sad i Bejzbol saveza Srbije, održan međunarodni bejzbol turnir „Novi Sad Indoor Baseball 2016“ za kategoriju U15 (rođeni 2001. godine i mlađi).

    bejzbol

    Učestvovalo je ukupno 8 ekipa, 2 iz Srbije (Kadetska reprezentacija Srbije, Pionirska reprezentacija Srbije) i 6 ekipa iz inostranstva („Zajčki“ Ljubljana, „Ježica“ Ljubljana, „Vindija“ Varaždin, „Zagreb“ Zagreb, „Džajants“ Erd, Mađarska, „Atletik“ Sofija, Bugarska).

    Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina Ivan Milin i Andrej Subu, i ta ekipa je na kraju osvojila 2. mesto na turniru. Do finala je pokazala najkvalitetniju igru sa 4 sigurne pobede (Zajčki, Zagreb, Atletik, Vindija), ali je u finalu rezultatom 14-13, od njih ipak za korak bila bolja ekipa „Ježice“.

    Za pionirsku reprezentaciju Srbije su igrala trojica pionira Bečkereka: Nikola Dragojlov, Marko Đurić i Uroš Bursać, a ova ekipa, kao najmlađa na turniru jer su je činili dečaci 2003. – 2004. godište, na kraju je bila 5. u konačnom plasmanu, uz 4 pobede (Ježica, Džajants, Atletik, Zajčki) i samo 1 poraz (Vindija).

    Igrači Bečkereka su dali veliki doprinos igri svojih timova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport