• USPEH ZRENJANINACA NA PRVENSTVU SRBIJE U VOŽNJI ZAPREGA

    ZRENJANIN – U završnom kolu Prvenstva Srbije održanom u Novom Sadu, u vožnji zaprega, kategorija dvoprega i uzrastna kategorija-deca vozači, Vojislav Livada iz Zrenjanina osvojio je drugo mesto u kategoriji vozača zaprega.   U završnom petom kolu prvenstva, Zrenjanin su predstavljali članovi Konjičkog kluba „Quarter“ Vojislav Livada i Milica Petrov, a uz veliku podršku trenera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    USPEH ZRENJANINACA NA PRVENSTVU SRBIJE U VOŽNJI ZAPREGA

    ZRENJANIN – U završnom kolu Prvenstva Srbije održanom u Novom Sadu, u vožnji zaprega, kategorija dvoprega i uzrastna kategorija-deca vozači, Vojislav Livada iz Zrenjanina osvojio je drugo mesto u kategoriji vozača zaprega.

    konjicki-sport

     

    U završnom petom kolu prvenstva, Zrenjanin su predstavljali članovi Konjičkog kluba „Quarter“ Vojislav Livada i Milica Petrov, a uz veliku podršku trenera Aleksandra Vukoja i Vojislava Graora, kao i mentora Željka Malušića, Miloša Plavšića i Romana Kadarjana.

    Završno kolo okupilo je šest najboljih i najtalentovanijih juniora-dece vozača zaprega u Srbiji. Uređivač parkura Goran Mogin za ovu priliku postavio je parkur dužine 690 metara, sa 20 kapija, a koje je trebalo savladati za 166 sekundi.Najuspešniji su bili Nikola Cvjetićanin iz Petrovaradina, kao i Vojislav Livada i Milica Petrov iz Zrenjanina. Proglašeni su i najuspešniji vozači Prvenstva Srbije, titula prvaka sa ukupno 68 bodova pripala je Nikoli Cvjetićaninu, viceprvak sa 66 bodova je Vojislav Livada, dok je sa 59 bodova treće mesto zauzela Aleksandra  Trnjakov iz Stapara.

    -Sezona je za mene bila izuzetno dobra. Od samog početka Prvenstva Srbije trudio sam se da beležim dobre rezultate. U završnom kolu u Novom Sadu parkur je bio veoma interesantan, kao i kod ostalih kolega vozača bilo je dosta treme, ali sam uspeo i sa tim da se izborim, tako da je titula viceprvaka Srbije još draža i značajnija. Takođe, ova titula je i veliki podstrek da nastavim da se bavim zaprežnim sportom, pa da srebro u narednoj sezoni zasija zlatnim sjajem- kaže petnaestogodišnjiVojislav Livada.

    Milica Petrov i Vojislav Livada
    Milica Petrov i Vojislav Livada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport