• URUČENE NAGRADE NAJBOLjIM SPORTISTIMA

    Izbor prepušten čitaocima lista „Zrenjanin“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Nedeljnik „Zrenjanin“ danas je u zdanju zrenjaninskog Pozorišta priredio svečanost dodele pehara, priznanja i nagrada, najboljim sportistima, trenerima i ekipama u 2015. godini, po izboru čitalaca ovog lista.

    Nagrađeni sportisti i treneri
    Nagrađeni sportisti i treneri

    Ovo je 60. jubilarni izbor najboljih sportista, ekipa i trenera, koje organizuje „Zrenjanin“, i deseti zaredom u kojem su odlučivali čitaoci.

    U konkurenciji seniorki najviše glasova (426) dobila je Sanja Cvrkota, karatistkinja Zadrugara iz Lazareva, na drugom mestu je Vanja Radanović iz ŽOK MD Zrenjanin (385), a na trećem kuglašica Marija Kresović iz kluba Kristal (146).

    Kod seniora lider je stonoteniser Ilija Majstorović, kapiten Banata, sa 410 glasova, drugi je Stefan Janjatov iz Savate kluba Banat (390), a treći karatista Dejan Cvrkota iz Zadrugara (298).

    Za najbolju juniorku izglasana je karatistkinja Zadrugara Marina Radičević (362 glasa). Drugoplasirana je odbojkašica Božica Marković iz MD Zrenjanin (348), a trećeplasirana džudistkinja Anita Sakal iz Proletera (272).

    Najviše glasova među juniorima dobio je Đorđe Salapura, karatista KK Zrenjanin (690 glasova). Drugi je odbojkaš Andrija Grče iz kluba Klek Srbijašume (170), a trećeplasirani šahista elemirskog Naftagasa Andrija Besedeš (207).

    Za najbolju žensku ekipu proglašena je ŽOK MD Zrenjanin, na drugom mestu je Karate Klub Zadrugar a na trećem ŽOK Klek Srbijašume.

    U muškoj konkurenciji lider je Stonoteniski klub Banat, drugi je Rvački klub Proleter, a treći Odbojkaški klub Klek Srbijašume.

    Dejan Desnica, trener ŽOK MD Zrenjanin prvi je među trenerima, po odluci čitalaca. Drugoplasirana je Ivana Popadić Popov iz Savate kluba Banat, a treći je Miloš Erić iz Karate kluba Zadrugar iz Lazareva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport